Montag: Sur røv med plastikpatter

Heidi Montag har fået brysterne reduceret efter smertefulde år med en kunstig lavet F-skål

Heidi Montag folder sig ud med mindre bryster.
Heidi Montag folder sig ud med mindre bryster.

Det er ikke altid lykken for kvinder at lægge sig under kniven og få babserne gjort større.

Reality-baben Heidi Montag har tværtimod oplevet, at det er sur røv med plastikpatter.

Den 27-årige sex-trold har derfor været på operationsbordet igen og fået bryststørrelsen reduceret fra en F-skål til en C'er.

Se også: Heidi Montag: Gør brysterne mindreSe også: Kan du genkende denne sexede supermodel?Se også: Topløs Heidi Klum: Farvel paradis

- De senere år har mine implantater handicappet mig. Der er mange ting, jeg ikke har været i stand til at gøre. De seneste ni måneder er det blevet værre og værre. Jeg har ikke kunnet tage mig af vasketøjet, passe hunden, gøre rent i huset, og jeg har måtte stoppe med at lave workout, fordi mine skader var så slemme, at jeg hverken kunne ro eller løbe.

 

10 operationer på én dag
- Jeg har været begrænset i min hverdag, og i de sidste måneder har jeg specielt haft smerter. Det har virkelig påvirket mit liv og humør, siger dullen.

Hun var 23 år, da hun fik foretaget 10 operationer - på én dag. Udover større bryster fik hun bl.a. botox-indsprøjtninger i panden, fedtsugninger i halsen, taljen, hoften og lårene, næsen rettet op, kinderne gjort smallere og bagdelen gjort større.

Skønhed kommer indefra
Nu advarer hun andre unge kvinder mod at gøre det samme som hun selv.

- Mine oplevelser burde lære andre unge kvinder, at skønhed og selvtillid kommer indefra. Det nytter ikke, hvad du får lavet udenpå, hvis du ikke er lykkelig og føler dig selvsikker og smuk indeni. Så hjælper ingen operationer dig til at blive lykkeligere, siger Heidi Montag, der oser af selvtillid på en ny bikini-serie - lavet efter brystreduceringen.

1 af 9 
2 af 9 
3 af 9 
4 af 9 
5 af 9 
6 af 9 
7 af 9 
8 af 9 
9 af 9 Heidi Montag folder sig ud med mindre bryster.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere