Miley viser bryst igen igen

21-årige Miley Cyrus er klar favorit som årets mest afklædte kendis-kvinde - hun optrådte uden bh på den røde løber til American Music Award og viste bryst

Miley på den røde løber.(Foto: AP)
Miley på den røde løber.(Foto: AP)

Der er absolut ingen tvivl om, at Miley Cyrus netop nu er klar favorit til titlen som årets mest afklædte kendis-kvinde. Sidste skud på Mileys 'halvnøgen-stunts' var i søndags under American Music Awards, hvor hun mødte op på den røde løber iført en klassisk hvid jakke, hvor hun dog var helt nøgen inde under jakken. Og det betød selvfølgelig, at man kunne se hendes bryster, hvergang hun vendte siden til fotograferne.

Se også: Advarsel: Miley simulerer sex med øldåse på nye sex-billeder

Miley optrådte også på scenen under det store arrangement, hvor hun var iklædt et super frækt kostume med påtegnede missekatte. Og Mileys egne trusser dækkede hun lige med nød og næppe hendes egen 'mis'.

Se også: Miley Cyrus: Halvnøgen igen igen

 

I denne uges udgave af Entertainment Weekly fortæller Miley Cyrus iøvrigt, hvordan hun kan overkomme at være så ligeglad med de mange negative reaktioner på hendes seneste 'halvnøgen-skandaler'.

Se også: Miley Cyrus tilbudt seks millioner for pornofilmSe også: Miley Cyrus tjener kassen på sexstunt

Jeg led af angst
- Jeg har altid lidt af angst. Men det har jeg helt droppet nu. Det handler om at leve i nuet og at formå at give slip. Jeg prøver at praktisere, hvad jeg selv prædiker om til folk: Lad være med at være så bekymrede og lev livet fuldt ud.

Den tidligere Disney-stjerne og datter af country-sangeren Billy Ray Cyrus afslører også, at hun er meget glad for sit liv nu:

- Jeg er stolt over den person, jeg nu er blevet. Ikke den person, som folk tror jeg har udviklet mig til, men den person, som jeg rent faktisk er blevet. Og det er en meget lykkeligere person, siger Miley.

Se også: Miley: Jeg vil være sexet og fræk til jeg er 40 år

 

1 af 2 Miley Cyrus optrådte en klassisk hvid jakke, hvor hun dog var nøgen under jakken.(Foto: Polfoto)
2 af 2 Miley på den røde løber.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!