Stjerne beordret til at være sød ved eksmand

En sag om forældremyndighed har skabt så meget bitterhed, at Kelly Rutherford nu er blevet beordret til at opføre sig pænt.

Kelly Rutherford giver her fredstegnet til fotograferne, men overfor sin tidligere ægtemand er hun langtfra fredelig.(Foto: AP)
Kelly Rutherford giver her fredstegnet til fotograferne, men overfor sin tidligere ægtemand er hun langtfra fredelig.(Foto: AP)

Det er ikke nemt at gå fra hinanden - og slet ikke, hvis man også har børn.

I et år har Gossip Girl-skuespillerinden Kelly Rutherford ligget i bitter strid med sin eksmand, forretningsmanden Daniel Giersch, men nu er konflikten mellem dem så udtalt, at en dommer har været nødt til at beordre begge parter til at være venlige overfor hinanden, når deres børn er til stede.

De to børn, Hermes på seks år og Helena på tre, bor til daglig hos deres far i Frankrig, men det vil Kelly Rutherford gerne lave om på.

Derfor har parret åbenbart svært ved at holde igen med spydighederne, når de ses, og det vil advokaterne, der behandler sagen, nu lave om på.

Det skriver TMZ.com, der har fået fat i papirerne fra retten.

Se også: Gossip Girl slæber mor i retten

Her står der, at parret skal "udveksle høflige og venlige hilsner", når de overdrager børnene til hinanden.

Der er også udarbejdet en slags manuskript, som de to kan følge, hvis de har svært ved at holde den gode tone. Her foreslås det for eksempel, at de kan sige "hav det godt" og "vi tales ved i morgen".

Kelly Rutherford måtte i sommer begære sig konkurs, da hun har brugt mere end 1,5 millioner dollar på kampen mod eksmanden i retten.

1 af 3 Kelly Rutherford er især kendt fra tv-serien 'Gossip Girls'.(Foto: AP)
2 af 3 Kelly Rutherford ses her sammen med sine to børn, Hermes og Helena.(Foto: AP)
3 af 3 Kelly Rutherford giver her fredstegnet til fotograferne, men overfor sin tidligere ægtemand er hun langtfra fredelig.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer