Norsk Robinson-babe smider klunset

Realitystjernen Silje Winther optræder splitternøgen i december-udgaven af norske FHM

Norske Silje er en pryd for enhver sandstrand. (Foto: FHM/Rolf-Ørjan Høgset).
Norske Silje er en pryd for enhver sandstrand. (Foto: FHM/Rolf-Ørjan Høgset).

Ganske som i Danmark kører Robinson Ekspeditionen for fulde gardiner på norsk tv og her er en af årets deltagere realitybaben Silje Winther.

Den 26-årige blondine har tidligere deltaget i den norske udgave af 'Paradise Hotel' og nu smider hun klunset i en billedserie for det norske mandemagasin, FHM.

Den norske udgave af 'Robinson Ekspeditionen' har, ganske som i TV3's udgave, skåret drastisk ned på føden i årets udgave og Silje tabte sig da også under opholdet på tropeøen:

- Da jeg så mig i spejlet efterfølgende, tænkte jeg 'Gode Gud - jeg ligner et omvandrende skelet. Da jeg sendte et billede til min mor, bad hun mig om at få noget mad indenbords hurtigst muligt. Jeg tabte mig 4,5 kilo og det er meget, når man i forvejen ikke er så stor', fortæller den norske kendis til Seher.no.

Silje Winther har netop udgivet debutsinglen 'Bassdrum'. Se mere af den norske udgave af FHM - KLIK HER.Silje har heldigvis taget på efter sin deltagelse i den norske udgave af Robinson. (Foto: FHM/Rolf-Ørjan Høgset).
Silje har heldigvis taget på efter sin deltagelse i den norske udgave af Robinson. (Foto: FHM/Rolf-Ørjan Høgset).


0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere