Mike Tyson vil have en rolle i Downton Abbey

Bokse-legenden Mike Tyson vil nu være med i den britiske tv-serie

Mike Tysons store ønske er at få en rolle i tv-serien 'Downton Abbey'. Det er dog lidt svært at forestille sig, at han ville passe ind i rækken af de medvirkende, som kan ses til højre i billedet. (Pr-foto)
Mike Tysons store ønske er at få en rolle i tv-serien 'Downton Abbey'. Det er dog lidt svært at forestille sig, at han ville passe ind i rækken af de medvirkende, som kan ses til højre i billedet. (Pr-foto)

Forestil dig den ansigtstatoverede Mike Tyson iført en elegant smoking, mens han serverer te på en engelsk herregård i årene lige omkring Første Verdenskrig. Så har du nemlig billedet på en af den legendariske boksers ønskedrømme. Mike Tyson vil nemlig meget gerne have en rolle i den britiske tv-serie 'Downton Abbey', som han er en stor fan af.

Alle bokse-interesserede danskere husker kampen mellem den legendariske bokser Mike Tyson og danske Brian Nielsen i oktober måned i 2001 i Parken i København, hvor Bamse-Brian tabte kampen på teknisk knockout i sjette runde. Den hårdtslående Mike Tyson blev i sin flotte karriere mangedobbelt verdensmester i sværvægtsboksning og blev især kendt for i en kamp at have bidt øret af Evander Holyfield.

Se også: TV: Tyson giver Holyfield sit øre tilbage

 

Efter sin boksekarriere har Mike Tyson imidlertid flirtet lidt med skuespilleriet og har medvirket i film som 'Hangover 1 og 2' og 'Rocky Balboa', og eks-bokseren har også netop medvirket i en norsk reklamefilm for 7red.com.

Se også: Tyson skjulte stoffer med falsk penis

Men ifølge Contact.Music har Mike Tyson fået lyst til at spille roller, hvor han ikke bare spiller sig selv.

- Måske vil de give mig en rolle i tv-serien 'Downton Abbey', når jeg kommer til England. Jeg er vild den tv-serie. Jeg er sikker på, at de vil kunne give mig en rolle, siger den 47-årige Tyson, der meget snart er aktuel på West End i London med sit one-man-show 'Tyson: Undisputed Truth', som han sidste år leverede på Broadway i New York sammen med filminstruktøren Spike Lee.

Men det er nok meget lidt sandsynligt, at 'Downton Abbey'-skaberen Julian Fellowes vil opfylde Mike Tysons ønske. Han vil garanteret opfatte det som en dårlig joke.

Se også: Tyson sænker paraderne: Sex, stoffer og mordforsøg

 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere