Gaga igen-igen: Smider tøjet i blad

Leger drag i Candy magazine, men forsøger ikke at skjule de kvindelige former

Lady Gaga viser det hele i bladet. (Foto: Candy magazine)
Lady Gaga viser det hele i bladet. (Foto: Candy magazine)

Så har hun gjort det igen, Lady Gaga - smidt tøjet og viser sig som Vorherre har skabt hende i det nye nummer af Candy magazine.

Selvom hun skjuler sig bag en Chaplin-bowler, en falsk moustache og en halvt dækkende pels er der udsigt til både den behårede nedre region og det ene bryst, hvor brystvorten dog dækkes af en hyggelig skorpion.

 

Candy-magasinet er et tvekønnet magasin, der oftest viser cover-stjerner som drag-modeller.

Se også: Lady Gaga: Hvad har hun nu taget på?Se også: Lady Gaga får stor dansk røvfuldSe også: Gaga havde det svært med kærligheden

Trods de nøgne former lever Lady Gaga dog ganske glimrende op til dette kriterium.

Turnestart 4. maj
Der er også et alternativt cover i udgaven af magasinet. Det viser horror-rockeren Marilyn Manson - dog mere påklædt e  nd Gaga-tøsen.Imens har Gaga offentliggjort, at startskuddet for hendes nye 'ARTPOP Ball Tour' vil lyde den 4. maj næste år med start i Fort Lauderdale, USA. Der bliver bl.a. også koncerter i New York, Philadelphia, Las Vegas og Los Angeles.

 

- Jeg er glad for at kunne annoncere, at efter den bratte slutning på min turne tidligere i år, grundet operation, er jeg tilbage og starter min turne... i USA, tweetede hun i går til sine 40 millioner 'followers'.

0 kommentarer
Vis kommentarer