Paul Walkers søster om anklager: En forbandet løgn

Ashlie Walker er rasende over anklagerne om, at hendes bror og Roger Rodas kørte om kap med en anden bil, da de forulykkede. Hun bakkes op af politiet

'The Fast and the Furious'-stjernen Paul Walker omkom lørdag i en trafikulykke i Los Angeles. (Foto: AP/Andrew Medichini).
'The Fast and the Furious'-stjernen Paul Walker omkom lørdag i en trafikulykke i Los Angeles. (Foto: AP/Andrew Medichini).

Amerikansk politi meldte i går ud, at de havde modtaget et opkald fra et øjenvidne, der hævder, at Paul Walker og Roger Rodas var involveret i et gaderæs med en anden bil, da de lørdag forulykkede i Rodas' 2005 Porsche Carrera GT.

Walkers søster, 37-årige Ashlie Walker, går nu ud og forsvarer den afdøde filmstjerne og hans ven:

- Det er en forbandet løgn. De kørte ikke om kap med en anden bil. Det gør ondt på familien, når vi hører sådan en historie. Det forstærker sorgen og påvirker os meget. Det er uansvarligt at komme med sådan en anklage. Folk hævder, at høj fart var skyld i ulykken, men det var blot et forfærdeligt uheld, lyder meldingen fra Ashlie til Mail Online.

Se også: Fast & Furious 7 forsinkes efter stjernes dødSe også: Paul Walker aktuel i tre film efter sin død

Efterfølgende er Ashlies kommentarer blevet bakket op af eksperter fra Santa Clarita Valley Sheriff's Station. De har undersøgt sagen og er kommet til den konklusion, at der ikke var en anden bil involveret i ulykken.

Man mener dog, at Roger Rodas, der sad ved rattet, kørte et godt stykke over den tilladte hastighed på 72 kilometer i timen:

- Selv om undersøgelsen er i et tidligt stadie, mener eksperterne, at porschen kørte omkring 160 kilometer i timen, da den forulykkede, fortæller en kilde til Radaronline.

Der er endnu ikke kommet en officiel udmelding omkring bilens hastighed.

Se også: Derfor var Walker passager i dødsbilenSe også: Walkers kæreste knust over dødsfaldetSe også: Paul Walker til Ekstra Bladet: 'Action-scenerne er de sjoveste'

0 kommentarer
Vis kommentarer