Derfor var Walker passager i dødsbilen

Det var tilfældigheder der gjorde, at filmstjernen lørdag endte sine dage i Porsche-ulykken

Inden ulykken, der kostede Paul Walker livet, blev dette billede taget, hvor han står ved siden af den bil, som han døde i. (Foto: All Over)
Inden ulykken, der kostede Paul Walker livet, blev dette billede taget, hvor han står ved siden af den bil, som han døde i. (Foto: All Over)

Paul Walker havde formentlig aldrig været passager i den Porsche Carrera GT, der lørdag forulykkede i Los Angeles, hvis ikke der har været problemer med bilen forinden. Det skriver amerikanske TMZ.com.

Walker deltog i et velgørenhedsarrangement arrangeret af vennen, Roger Rodas, der er ejer af 'Always Evolving', en butik, der er specialiseret i salg af dyre luksusbiler.

Inden Paul Walker mødte frem forsøgte en af Rodas ansatte at bakke porschen i garage, men motoren blev ved med at gå ud. Efter at have overværet seancen et stykke tid, besluttede Roger Rodas selv at parkere bilen. Han bad sin ansatte om, at stå ud af porschen og satte sig selv bag rattet.

Se også: Efter dødsulykke: Paul Walker får nye Facebook-fans

Mens Rodas var ved at bakke bilen ind i garagen, dukkede Paul Walker op. Ifølge TMZ.com fortalte han sin ven, at han aldrig havde kørt i denne type bil før, og derfor satte han sig ind på passagersædet, og de drog afsted.

- Roger sad bag rattet. Han kørte stille og roligt bilen ud. Roger var i det hele taget ikke typen, der kørte hasarderet. Han havde en kone og to børn og var en forsigtig mand - et familiemenneske, fortæller Jim Thorp, der deltog i velgørenhedsarrangementet og kendte Roger Rodas.

 

Ifølge Thorp var det kun meningen, at Rodas og Walker ville køre en lille tur på fem-ti minutter. Det var på vej tilbage, at det gik galt:

- Så vidt jeg kunne se, var der ikke nogen bremsespor på ulykkesstedet. Det var tydeligt, at bilen havde ramt to træer og en lygtepæl. Der lå stykker af porschen i en radius af 45 meter omkring bilen, fortæller han til Bang Showbiz.

Se også: Her er det sidste billede af Paul Walker

TMZ.com skriver, at Paul Walkers bedste ven siden barndomsårene, Nute, var på ulykkesstedet, kort efter at porschen var forulykket. Han forsøgte, uden held, at slukke ilden med en brandslukker for at komme vennen til undsætning.

Da brandfolkene nåede frem, måtte de fysisk tvinge Nute væk fra den brændende bil. Han satte sig til modværge og slog en brandmand, hvorefter han - og flere andre af Walkers venner på ulykkestedet - blev anholdt af politiet.

De anholdte blev senere samme dag løsladt. På grund af omstændighederne vil de formentlig ikke blive retsforfulgt for karambolagen.

Se også: Walkers venner: Vi prøvede at redde ham

0 kommentarer
Vis kommentarer