Paul Walker kunne ikke lide spotlyset

Den nu afdøde filmstjerne holdt sig helst på afstand af mediernes opmærksomhed, fortæller hans ven, 'The Rock'

Nu afdøde Paul Walker havde i bund og grund ikke lyst til at være en stjerne, fortæller hans ven, 'The Rock'. (Foto: AP)
Nu afdøde Paul Walker havde i bund og grund ikke lyst til at være en stjerne, fortæller hans ven, 'The Rock'. (Foto: AP)

Når Paul Walker sagde ja til en filmrolle, var det ikke fordi han glædede sig til at stå på den røde løbe og til at få mediernes opmærksomhed rettet mod sin person. Tværtimod.

Det fortæller den afdøde Hollywood-skuespillers ven, Dwayne 'The Rock' Johnson magasinet Entertainment Weekly.

- Det var en af de interessante ting om Paul: Hans tilbageholdenhed i forhold til at være i spotlyset og til at være en stjerne, hvad definitionen af det så end er, siger muskelmanden.

Se også: Retsmediciner: Paul Walker brændte ihjel

Paul Walkers motivation komme fra ønsket om at kunne hjælpe andre mennesker - især sin egen familie.

- Han var motiveret af arbejde, der gjorde, at han kunne tage sig af sin familie. Det var hans nummer et, men det betød også meget, at han havde kræfter og overskud til at hjælpe folk, der var i nød eller ramt af en krise, fortæller 'The Rock'.

Se også: 'Fast and Furious 7' er sat på pause

 

Se også: Walkers far: Han vidste at han var elsket

Det stærkefamiliebånd, som Paul Walker følte, kom særligt til udtryk ved, at han elskede at fortælle om sin 15-årige datter, Meadow Rain Walker.

- Vi kunne tale om mande-ting, hans hurtige biler og mine pickup-trucks, eller vi kunne tale om den smukke energi, der omkranser Hawaii - men til sidst ville samtale altid dreje over på familie. Og meget specifikt det smukke og vigtige bånd mellem en far og hans datter, og hvordan vi begge oplevede det over de seneste år.

Paul Walker mistede livet i lørdags, da han sammen med en ven kørte galt lidt nord for Los Angeles i en hurtig Porsche. Vennen, Roger Rodas, mistede også livet.

Se også: Paul Walker-ulykken: 8-årig forsøgte at redde sin far

0 kommentarer
Vis kommentarer