Noel Gallagher til Miley Cyrus: - Skriv en fucking god sang

Den tidligere Oasis-guitarist mener, at Miley har sat kvindelige sangere fem år tilbage

Noel Gallagher mener, at Miley Cyrus skal lade være med hele tiden at provokere med nøgenhed og andre platheder og i stedet koncentrere sig om at skrive en god sang.(Foto: LMK/Bulls)
Noel Gallagher mener, at Miley Cyrus skal lade være med hele tiden at provokere med nøgenhed og andre platheder og i stedet koncentrere sig om at skrive en god sang.(Foto: LMK/Bulls)

Den tidligere Oasis-guitarist Noel Gallagher er ikke imponeret af 'Wrecking Ball'-sangeren Miley Cyrus, og hans bedste råd til hende er, at hun skal til at kanalisere sin energi ind mod at skrive en god sang, i stedet for at klæde sig provokerende og twerke rundt med tungen ude af munden.

Se også: Miley viser bryst igen igen

Til Rolling Stone-magasinet, siger Gallagher:

- Jeg tror, at der er en trend, uheldigvis, i gamet her i øjeblikket, af piger, der desperat prøver at være provokative eller desperat prøver - i anførselstegn - 'at starte debatten' om et eller andet lort.

- Fordi, helt ærligt, de er ikke særligt gode. Vi har det i England, og i har det også i USA. Det er sådan, 'Skriv en god sang. Lad være med at at lave en provokativ video - skriv en god fucking sang.' Det vil give dig mere i længden. Det er en skam, fordi det sætter alle de andre kvindelige sangere tilbage med fucking fem år.

- Det er bare så flovt. Vær god. Lad være med at være skandaløs. Enhver kan være skandaløs, lyder det fra Gallagher.

 

Se også: Popdreng: Miley fik mig til at ryge hash

Modsat Miley
Efter at have set en af Mileys mange kæbe-løsnende optrædener på TV, indrømmer den 46-årige musiker at han tænkte: 'What the fuck er alt det her om?'

Kunstnere som for eksempel Adele har langt mere troværdighed end en som 21-årige Miley, selv om han synes, at Adele er kedelig.

- Altså Adele - den musik, for mig, er som musik for fucking bedstemødre, men det har i det mindste noget troværdighed, siger Noel Gallagher, der tydligvis er svær at gøre tilfreds.

0 kommentarer
Vis kommentarer