Susan Boyle: De sagde, at jeg havde en hjerneskade

Først for et år siden slap den skotske sangerinde af med den diagnose, hun fik som lille

Det var en skotsk specialist, der gav Susan Boyle den nye diagnose. (Foto: AP)
Det var en skotsk specialist, der gav Susan Boyle den nye diagnose. (Foto: AP)

Gennem hele sit liv har sangerinden Susan Boyle været stemplet som hjerneskadet.

Kort efter sin fødsel for 52 år siden, fik Boyle diagnosen, som har fulgt hende på godt og ondt – lige indtil for et år siden.

Se også: Susan Boyle synger duet med Elvis

Den skotske sangerinde, der tog hele verden med storm, da hun i 2009-udgaven af ’Britain's Got Talent’ sang sig ind i alles hjerter, fortæller nu til avisen The Observer, at hun sidste år fik en ny og langt mere præcis diagnose.

Susan Boyle lider af Aspergers Syndrom.

Lettet
- Jeg fik fejldiagnosen, da jeg var lille. Jeg fik fortalt, at jeg havde en hjerneskade. Nu har jeg en større forståelse for, hvad der er galt med mig. Jeg er lettet og føler mig mere afslappet, siger Susan Boyle i interviewet.

Sangerinden har holdt sin nye diagnose hemmelig i et års tid, men har nu valgt at fortælle åbent om den. Og skotten forestiller sig ikke, at det er noget, der vil ændre hendes liv.

- Det vil ikke gøre nogen forskel. Det er bare noget, jeg må leve med og arbejde mig igennem, siger hun til The Observer.

Se også: Susan Boyles 'anal numse'-fest

Aspergers syndrom er en diagnose indenfor autisme-spektret. Mennesker med sygdommen kan ofte have det vanskeligt med at forstå sociale relationer og udviser en stor intens interesse for et enkelt emne.

Se også: Boyle besvimede før Pave-koncert

0 kommentarer
Vis kommentarer