Skuespiller holdt ægteskab hemmeligt

Zoe Saldana undgår at svare på pressens nærgående spørgsmål - det er den eneste måde, hvorpå hun kan bevare forstanden, mener hun.

Zoe Saldana - værner om det vigtigste. (Corbis)
Zoe Saldana - værner om det vigtigste. (Corbis)

Da 'Avatar'-stjernen Zoe Saldana blev gift, valgte hun bevidst at holde sit ægteskab hemmeligt for offentligheden for at beskytte sit privatliv.

Skuespillerinden, der i sommer blev smedet sammen med den italienske kunstner Marco Perego i London, bekræfter derfor først nu rygterne om ægteskab, skriver Female First.

- Hvad har mit privatliv at gøre med mit skuespil? Jeg elsker det, jeg laver meget højt, men jeg elsker mit privatliv mere, siger Zoe Saldana til America's Ocean Drive magazine og fortsætter:

Bevarer forstanden
- I løbet af de år, jeg har været i branchen, har jeg indset, at det kun er muligt at bevare forstanden, hvis man værner om det, der er vigtigst for en. Og det er ens liv og alle de folk, der er en del af det, lyder det fra skuespillerinden.

Se også: Filmstjerne mistede sin mødom som 11-årigSe også: Avatar-baben: Jeg overvejer et par nye brysterSe også: Hollywood-fruer: Sådan vil vi ha' sex

Filmstjernen peger på, at skuespillet har øget hendes behov for at holde de mest private detaljer for sig selv.

Stærke rødder
- Skuespillet giver mig mulighed for at være vanvittig, når jeg spiller andre mennesker og bor i andre kroppe gennem en lang periode, og så kan jeg atter vende hjem og vide, at mine rødder er så stærke, at jeg let kan komme tilbage til mig selv.

Og skuespillerinden mener altså kun, at det er muligt at bevare de stærke rødder på én måde.

- Det er ved helt og aldeles at undgå de spørgsmål, der bliver stillet, fastslår hun.

Zoe Saldana er bedst kendt fra sine roller i filmene 'Pirates of the Caribbean', 'Star Trek' og 'Avatar'.

0 kommentarer
Vis kommentarer