Var utro med seks kvinder: Er nu tilgivet

Kendis-baben Kelly Brook er igen sammen med ekskæresten Danny Cipriani, selv om han var utro med masser af kvinder

Kelly Brook og Danny Cipriani forlader her et teater i London, mens de var lykkeligt forelskede. Parret gik fra hinanden i august måned. Men er her i weekenden set sammen igen.(Foto: PA Photos)
Kelly Brook og Danny Cipriani forlader her et teater i London, mens de var lykkeligt forelskede. Parret gik fra hinanden i august måned. Men er her i weekenden set sammen igen.(Foto: PA Photos)

I august måned fyrede den britiske kendis-babe og model Kelly Brook sin 'on and off'-kæreste Danny Cipriani for anden gang, efter at det var kommet frem, at han havde været utro med hele seks forskellige kvinder, mens de havde været sammen. Kelly gik på opdagelse i kærestens telefon(en farlig ting at gøre) og fandt adskillige frække sms' er og pornografiske billeder, som han sendte til andre damer.

Se også: Kelly stripper og synger julen ind

Men nu ser det altså ud, som om den velformede Kelly endnu engang har tilgivet sin dameglade kæreste, rugby-spilleren Danny Cipriani. Parret blev nemlig i weekenden set sammen flere steder i London, heriblandt på natklubben Chakana, som han forlod kl. 02.45.

Kelly Brook og Danny Cipriani ankom og gik ind på natklubben på forskellige tidspunkter for at snyde fotograferne.

Se også: Kelly Brook: Stadig en skøn kvinde

 

Se også: Numse-fight: Kelly driller Kim KardashianSe også: Kelly ligger splitternøgen i lotto-kugler

De kan ikke undvære hinanden
- De var sammen med en gruppe venner, men de var altså mest optaget af hinanden. De kyssede og krammede og tog billeder af sig selv sammen, fortæller en kilde til den britiske avis The Sun.

Ifølge kilden har Kelly og Danny gennem de sidste par uge talt rigtigt meget sammen, og selv om den populære Kelly Brook har dated med andre mænd, er hun aldrig kommet sig helt over bruddet med Danny Boy.

- Han har såret hende, men hun mener fortsat, at han er hendes livs kærlighed, og at de kan løse problemerne sammen. Det kan sagtens være starten på en ny omgang kæresteri, siger kilden, der ifølge The Sun er meget tæt på Kelly Brook.

Se også: Kelly Brook har smidt kæresten ud

Det er i øvrigt ikke første gang, at det britiske par er gået fra hinanden. De var sammen i næsten to år, før de i slutningen af juni 2010 gik fra hinanden. De genoptog så deres forhold i januar i år. Men gik så fra hinanden i august, og nu er de måske på vej til at være sammen igen.

 

0 kommentarer
Vis kommentarer