Sexet undertøj bliver mere sexet

Australske Shanina Shaik går sin russiske kollega, Irina Shayk, efter i beddene

Shanina for Victoria's Secret. (Target Press)
Shanina for Victoria's Secret. (Target Press)

Navnene er næsten ens - Shanina Shaik og Irina Shayk. Der er bestemt også lighedspunkter i udseendet, de samme fyldige læber og brede kindben - og så har de samme beskæftigelse.

Russisk-fødte Irina og australske Shanina (med lettisk/pakistanske rødder) er blandt verdens ypperligste lingeri-modeller, og begge optræder med jævne mellemrum for undertøjs-giganten Victoria's Secret.

Se også: Irina Shayk topløs i lædertøjSe også: Op med humøret Ronaldo: Her er din trøstepræmieSe også: Irina Shayk som pivfræk 'Beach Bunny'

Det er også 22-årige Shanina Shaiks rolle på nogle af disse billeder, andre er nogle tidligere for lingeri-firmaet Intimissimi, og det kan ingen af dem klage over.Også skøn bagfra. (Target Press)
Også skøn bagfra. (Target Press)


Hun er født i Melbourne, Australoen af en litauisk mor og en far fra Pakistan. Shanina tjente allerede sin første model-hyre som otte-årig. Som 15-årig deltog hun i et reality-progtram, 'Girlfriend Model Competition', og senere i endnu et, 'Make me a Supermodel'.

Så var hun efterhånden blevet gammel nok til at stå på egne ben, og i 2009 - som 18-årig - gik hun catwalk i otte modeshows i New York. To år senere kom det endelige gennembrud i Victoria's Secrets årlige show.

Siden har hun forståeligt nok ikke manglet opgaver.

Se også galleriet for oven.

1 af 8 For Victoria's Secret. (Target Press)
2 af 8 For Victoria's Secret. (Taerget Press)
3 af 8 For Victoria's Secret. (Target Press)
4 af 8 For Intimissimi. (Target Press)
5 af 8 For Intimissimi. (Target Press)
6 af 8 For Intimissimi. (Target Press)
7 af 8 Navnesøster Irina. (Planet Photos)
8 af 8 Shanina for Victoria's Secret. (Target Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer