Lindsay Lohan: Låste sig inde på hotelværelse for at undgå politiet

Paris Hiltons bror, Barron, har anmeldt Lindsay og en fyr for at have overfaldet ham

Lindsay Lohan er nu røget ud i en ny skandale ....igen. igen igen.(Foto: Polfoto)
Lindsay Lohan er nu røget ud i en ny skandale ....igen. igen igen.(Foto: Polfoto)

Barron blev indlagt på hospitalet, efter et brutalt overfald på ham ved en fest i Miami, Florida, USA.

Lindsay Lohan blev efter sigende oppe på sit penthouseværelse på Shore Club-hotellet og nægtede at tale med politiet, der var mødt op uden en kendelse for at tale med hende.

Se også: Lindsay Lohan i sexet badedragt

En kilde fortalte New York Posts Page Six:

- De havde festet hele natten, da Lindsays nuværende kæreste begyndte at tale med Barron om, hvilket mareridt hun er at være sammen med, og at han ville gøre det forbi med hende. Barron sympatiserede med ham, men Lindsay overhørte det og var så sur over det, han sagde. Så hun beordrede sin ven til at banke Barron.

- Barron har været på politistationen og udfyldt en politirapport, der nævner Lindsay og hendes ven, der angreb ham. Politiet i Miami leder efter dem begge. Barrons ansigt er noget rod, og han er blevet set til af en læge. Han er et offer og er virkelig rystet.

Se også: Lohan viser hud på Instagram

 

Sladder-website
Lindsay checkede ud af hotellet lørdag eftermiddag i en fart, selv om der skam var en anden festdeltager, der påstår, at hun ikke havde noget som helst med overfaldet at gøre.

Insideren sagde: - Fyren blev ikke spurgt af Lindsay om at slå Barron... Barron havde blevet ved med at være irriterende.

Politikilder fortalte til sladder-websitet TMZ.com, at de havde identificeret den mand, der slog Barron, og de er ude efter at høre hans version af sagen.

De forsøgte at få ham til at tale i lørdags, men der var ingen hjemme.

Se også: Lindsay Lohan vil åbne eget afvænningscenter

0 kommentarer
Vis kommentarer