Miley gned røv på julemanden

Miley Cyrus gjorde det igen. Optrådte i lille trusse med tungen ud af munden

Miley og julemanden hyggede sig. (Foto: AP)
Miley og julemanden hyggede sig. (Foto: AP)

Man kan have sin tvivl! Mon julemanden kommer med pakker til Miley Cyrus i år?

Det kniber i hvert fald gevaldigt for den 21-årige sangerinde at finde en måde at opføre sig på, som julemanden kan lide.

Og dog! Det så ikke ud til at børnenes bedste december-ven havde noget som helst imod, at Miley Cyrus var en smule uartig, da hun fredag aften var på scenen ved Jingle Ball i Los Angeles.

 

Julemanden så ligefrem ud til at nyde, at pivfrække Miley gned og gnubbede sin velformede bagdel op ad ham.

Røv og tunge
Det er efterhånden blevet et helt varemærke for Miley Cyrus, at hun skal ’twerke’, når hun er på scenen - helst med tungen ud af munden.

Se også: Miley Cyrus viser meget lang tunge

Og mens julemanden altså så ret begejstret ud, står kritikerne i kø for at lange ud efter den grænsesøgende sangerinden.

Se også: Miley viser bryst igen igen

Senest har Noel Gallagher været ude med riven.

- Jeg tror, at der er en trend, uheldigvis, i gamet her i øjeblikket, af piger, der desperat prøver at være provokative eller desperat prøver - i anførselstegn - 'at starte debatten' om et eller andet lort, siger Oasis-forsangeren og opfordrer Cyrus til at bruge krudtet på at skrive en god sang i stedet for at smide tøjet.

Se også: Noel Gallagher til Miley Cyrus: - Skriv en fucking god sang

Frygteligt
Miley Cyrus optræden ved MTV Music Video Awards fik bade Sinead O'Connor og Cher til at kommentere den unge dames optræden.

- Jeg synes bare, det hele var frygteligt. Outfit, frygteligt. Dans, frygtelig. Sang, middelmådig. Optræden, frygtelig, vurderede Cher den gang.

Se også: Cher storsviner Miley Cyrus

Kritik eller ej - Miley holder fast i sin rystende røv og lange tunge.

 

0 kommentarer
Vis kommentarer