Pretty Woman afviser: Ikke gravid

46-årige Julia Roberts har allerede de to otte-årige tvillinger, Hazel og Finn, og den seks-årige søn, Henry - og skal ikke have flere

Der er ikke et fjerde barn på vej for Julia Roberts og Danny Moder. (Foto: AP)
Der er ikke et fjerde barn på vej for Julia Roberts og Danny Moder. (Foto: AP)

Julia Roberts 44-årige mand, Danny Moder, har været gift med skuespillerinden i 11 år og kunne ifølge rygterne se frem til at blive far til fire.

Den kønne skuespillerinde så nemlig gravid ud, da hun blev set i Los Angeles med en lille bule på maven under en baggy sweater.

Det skrev sladdersitet tmz.com.

Sex & samliv - 21. maj. 2012 - kl. 10:51 TV: Julia Roberts-klassiker som sexfilm

Men men men...

Der var ingen babybule på maven - det var bare en løs sweater, har Julia Roberts meldt ud via sin agent.

Skuespillerinden åbnede i øvrigt for nylig op om det med at jonglere karriere og børn og jokede med, at hendes agent er bange for, at hun snart lægger skuespillet på hylden og bliver fuldtidsmor.

- I takt med at min karriere forløber langsommere og langsommere, tænkte han, at 'jeg bliver nødt til at finde på noget, inden hun holder helt op til fordel for familielivet,' har hun sagt.

Se også: Clooney og Roberts forenes i retten

 

Den Oscar-vindende skuespillerinde afslørede også, at hun ikke har nogen problemer med at vente på den helt rigtige rolle.

- De ting, der er rigtige for mig, kommer til mig på det tidspunkt, hvor jeg er interesseret i dem og har kapaciteten og forståelsen til at lave dem.

Samtidig kan hun nu alligevel sagtens blive sur, hvis en rolle smutter over til en anden - i hvert fald lige i starten:

- Når jeg ikke får en rolle, så kan jeg blive sur og ked af det, men så ser jeg, hvem der fik den, og tænker, 'nå ja...'

Julia Roberts holder på formerne. (Foto: Screendump fra tv-indslag) Intl. kendte - 10. apr. 2012 - kl. 13:31 TV: Se 'Pretty Woman' som plaskvåd Milf

0 kommentarer
Vis kommentarer