Nigella Lawson: Ramt af nye kokain-beskyldninger

I retten beskyldte husassistenten Elisabetta Grillo tv-kokken Nigella for at tage kokain hver tredje dag

Nigella siger selv, at hun har taget kokain syv gange i sit liv. (Foto: AP)
Nigella siger selv, at hun har taget kokain syv gange i sit liv. (Foto: AP)

Den celebre sag, der i disse dage udspiller sig i Isleworth Crown Court i London, bliver mere og mere detaljeret og pinlig for kendis-kokken Nigella Lawson.

I går kunne de to husassistenter fortælle, at Nigella bruge sammenrullede 20 pund-sedler og amerikanske pengesedler til at sniffe kokainen op.

Smukke Nigella Lawson var som forstenet, da hun kom til retsmødet fredag i sidste uge, hvor hun igen skulle ristes i vidneskranken. (Foto: AP) flash Det kokser for kendis-kokken

Det er Nigella Lawsons eksmand - den stenrige kunstsamler Charles Saatchi - der har lagt sag an mod assistenterne Elisabetta Grillo, 41 år, og søsteren Francesca på 35. De to kvinder er anklaget for at bruge cirka 6,1 millioner kroner fra hans firma-kreditkort.

De italienske søstre hævder, at de fik lov af Nigella, hvis de lovede at dække over hendes forbrug af forbudte stoffer.

Hver tredje dag
I sidste uge indrømmede Lawson at have brugt kokain syv gange, og derudover siger hun, at hun røg cannabis det meste af det sidste problemfyldte år, hvor hun var gift med 70-årige Saatchi.

Se også: Kendis-kok: Jeg har taget kokain syv gange

Da Elisabetta blev spurgt, hvor ofte hun så bevis på den 53-årige Nigellas påståede brug af kokain, svarede hun:

- Sådan cirka hver tredje dag. Tit. Ikke bare én gang, det er sikkert.

Den tidligere hjælper sagde, at hun aldrig udfordrede sin boss omkring brugen af stoffer, men Nigella var efter sigende klar over, at Elisabetta vidste det.

Røg foran ungerne
Elisabetta påstår, at hun første gang så Nigellas kokainmisbrug, da Nigella var gift med John Diamond, der døde i 2001.

- Jeg gjorde rent, og så fik jeg øje på en lille pakke på toppen af toilettet. Det var en sjov lille konvolut. Jeg så hvid pulver.

- Jeg så penge, 20 pund sedler, rullet op, og en gang så jeg et kreditkort med hvidt pudder på og en CD med noget hvidt på, forklarede hun i retten.

Related content

Hun påstod også, at Nigella ville ryge cannabis foran børnene, Cosima og Bruno, som havde fået at vide, at det var medicin.

0 kommentarer
Vis kommentarer