Tilbudt sin døde brors filmrolle

Paul Walkers bror er blevet tilbudt at overtage rollen i den film, som den nu afdøde skuespiller var ved at indspille

Paul Walker døde den 30. november. (Foto: AP)
Paul Walker døde den 30. november. (Foto: AP)

Den 30. november døde skuespilleren Paul Walker midt i indspilningen af filmen ’The Fast and the Furious’. Det var som Ekstra Bladet tidligere har skrevet en voldsom trafikulykke, der på tragiske vis kostede den bare 40-årige filmstjerne livet.

Se også: 18-årig anholdt efter Paul Walker-dødsulykke

Paul Walker havde indspillet store dele af filmen, men ikke nok til, at den kan klippes færdig. Derfor forsøger filmens producent ifølge Daily Mail at overtale hans bror, 25-årige Cody Walker, at overtage rollen.Cody har tidligere arbejdet som stuntman og er vant til at arbejde foran kameraet.

- De kan filme Cody bagfra og på lang afstand. Og hvis der er brug for nærbilleder, kan det efterfølgende fikses digitalt, siger en kilde til den engelske avis.

 

Begravet
I weekenden blev Paul Walker begravet. Ved den private ceremoni deltog 200 personer, som primært tilhørte den afdøde skuespillers familie eller tætteste venner.

Related content

Paul Walker efterlader sig en datter på 15 år, forældre og tre søskende. Filmstjernen var kæreste med den 17 år yngre Jasmine Pilchard-Gosnell.

0 kommentarer
Vis kommentarer