Reality-stjerne afviser anklager om baby-voks

Kim Kardashian retter skytset tilbage mod de kritiske røster, som hævder, at hun har vokset sin seks måneder gamle datters øjenbryn

Kim Kardashian lover at vente med at vokse sin datters øjenbryn til hun bliver lidt ældre. (Foto: AP)
Kim Kardashian lover at vente med at vokse sin datters øjenbryn til hun bliver lidt ældre. (Foto: AP)

Det kan godt være, at hun selv bliver vokset, plukket og pudret. Men hendes baby er helt au naturel.

Sådan lyder det fra realitystjerne og mor til én, Kim Kardashian, efter sociale medier i den seneste tid har svirret med anklager om, at den kommende fru Kanye West skulle have vokset sin seks måneder gamle datters øjenbryn, inden hun postede et billede af hende på Instagram. Det skriver den engelske avis The Mirror.

Se også: Kjolen Kim kan amme i

Den 33-årige tv-personlighed tager dog rygterne i stiv arm og har endda overskud til at levere en humørfyldt stikpille til sine kritikere.Det var dette billede af den nuttede lille pige, der fik spekulationerne om voks til at eksplodere. (Privatfoto)
Det var dette billede af den nuttede lille pige, der fik spekulationerne om voks til at eksplodere. (Privatfoto)


Syg idé
- Tror folk virkelig, at jeg vokse min datters øjenbryn i så ung en alder? Kom nu, jeg venter da til hun er mindst to et halvt år, skriver Kim Kardashian på Twitter og fortsætter:

- Jeg laver sjov! Det er ret sygt, at folk insinuerer, at jeg ville vokse min datters øjenbryn. De er tykke, naturlige og fantastiske!, slår hun fast.

Kim Kardashian har datteren North West sammen med rapperen Kanye West. Parret, som har været sammen siden foråret 2012, blev forlovet på Kim Kardashians 33 års fødselsdag i oktober.

Se også: Kim Kardashian forlovet

0 kommentarer
Vis kommentarer