De nægter at gå på slankekur

Hollywood-skuespillerne Melissa McCartthy og Rebel Wilson har indgået en pagt, hvor de vil blive ved med at være overvægtige

Hollywood-skuespillerinderne Melissa McCarthy og Rebel Wilson er blevet enige om, at de vil forblive overvægtige for at være rollemodeller for overvægtige kvinder i hele verden.(Foto: AP)
Hollywood-skuespillerinderne Melissa McCarthy og Rebel Wilson er blevet enige om, at de vil forblive overvægtige for at være rollemodeller for overvægtige kvinder i hele verden.(Foto: AP)

De er mange ligheder mellem den 43-årige Melissa McCartthy og den 27-årige Rebel Wilson. De er begge succesfulde skuespillere i Hollywood, og de er begge overvægtige, men stolte af det.

Se også: Gigantisk falsk brystsmutter under MTV Movie Awards

 

Melissa McCarthy er især kendt for filmen 'Bridesmaid', mens Rebel Wilson er kendt for filmen 'Pitch Perfect' og tv-serien 'Mike og Molly'. De to Hollywood-stjerner er også fælles om, at de har brudt med Hollywood-trenden om at være så tynd som overhovedet muligt. De går i modsat retning og stræber efter at beholde de overflødige kilo på kroppen. Og det har de fået meget ros for flere steder.

Se også: Kvindelig 'flodhest' svarer igen

 

Ifølge hjemmesiden Radaronline har Melissa og Rebel oven i købet indgået en pagt for at støtte hinanden til at stå imod det vanvittige slanke-pres, der hersker i Hollywood.

- De to har kendt hinanden i fem år og de holder meget af hinanden. Selvfølgelig kunne de nemt gå ned i vægt, når man tænker på, hvilke midler de har til rådighed - lige fra personlige trænere til fedtsugning, siger en kilde, der er tæt på Melissa og Rebel, til Radaronline, og tilføjer:

- Men de er blevet enige om at holde vægten for at forblive positive rollemodeller for overvægtige kvinder rundt omkring i hele verden, forklarer kilden.

De to filmstjerner Melissa McCarthy og Rebel Wilson har dog endnu ikke selv bekræftet nyheden.

1 af 4 Melissa McCarthy ses her i en scene fra tv-serien 'Mike og Molly'.(Foto: All Over Press)
2 af 4 Melissa McCarthy vil gerne være rollemodel for andre overvægtige kvinder.(Foto: AP)
3 af 4 Rebel Wilson poserer for fotograferne.(Foto: AP)
4 af 4 Hollywood-skuespillerinderne Melissa McCarthy og Rebel Wilson er blevet enige om, at de vil forblive overvægtige for at være rollemodeller for overvægtige kvinder i hele verden.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer