Ozzy: Jeg dør, hvis jeg drikker alkohol

Black Sabbath-legenden Ozzy Osbourne er på vandvognen igen og går jævnligt til møder hos 'Anonyme Alkoholikere'

Ozzy Osbourne går til møder hos Anonyme Alkoholikere og mener, at han vil dø, hvis han igen drikker alkohol.(Foto: Stella Pictures)
Ozzy Osbourne går til møder hos Anonyme Alkoholikere og mener, at han vil dø, hvis han igen drikker alkohol.(Foto: Stella Pictures)

Den 65-årige Ozzy Osbourne nægter at blive behandlet som en kendis, når han jævnligt går til møder hos 'Anonyme Alkoholikere'(AA). Tidligere på året røg Ozzy ud i et større alkohol- og stofmisbrug efter at have været ædru i syv år. Men nu er han igen kommet på 'vandvognen', og AA-møderne hjælper ham med at holde sig væk fra sprutten.

Se også: Ozzy på afvænning: Stoffri i 44 dage

Ozzy indrømmer imidlertid, at det kan være vanskeligt at møde op til gruppe-møderne i AA, fordi han altid bliver genkendt af andre deltagere i møderne.

- Til et møde var der en fyr, der kom hen til mig og sagde til mig, at han altid havde ønsket sig at møde mig. Og så svarede jeg ham: Når jeg er i det her rum, så er jeg ikke bedre end dig. For hvis en af os går ud og får os en drink, så 'fucking' dør vi, forklarer Ozzy om en samtale han havde med et andet AA-medlem.

Se også: Ozzy Osbourne: Kvælertag på norsk restaurantejer

 

Nægter at blive fotograferet
Black Sabbath-sangeren nægter også, at de andre AA-medlemmer tager billeder af ham. I et interview med NME Magazine fortæller han:

- Hvis nogen spørger, om de må tage et billede af mig, siger jeg nej, fordi jeg ikke er mødt op for at blive fotograferet. Jeg er mødt op for at redde mit 'fucking' liv. Jeg føler mig som et røvhul, når jeg siger nej. Men hvis jeg siger ja til et billede, bliver jeg nødt til at stille op til femten flere billeder. Det handler sgu ikke om mit ego. Det handler om mit liv, sagde Ozzy.

Tidligere på året blev Ozzys kone Sharon Osbourne rasende, da hun opdagede, at hendes mand var røget på sprutten igen. Og hun truede efter 32 års ægteskab med skilsmisse, hvis han ikke lynhurtigt røg på 'vandvognen' igen. Og Ozzy kom derefter til fornuft og gjorde, som hans kone beordrede.

Se også: Sharon Osbourne: Jeg løj om min stramme mis

0 kommentarer
Vis kommentarer