Sexede Scarlett: Mor ville holde mig fra Hollywood

Scarlett Johanssons mor forsøgte at få sin datter til at droppe skuespillerdrømmene til fordel for et liv uden stress og konkurrence

Scarletts mor håbede, at datteren ville vælge en anden karriere end at blive skuespiller. (Foto: All Over Press)
Scarletts mor håbede, at datteren ville vælge en anden karriere end at blive skuespiller. (Foto: All Over Press)

I dag er hun en af Hollywoods største skuespillerinder. Men der var et tidspunkt, hvor hendes mor forsøgte at trække en ung Scarlett Johansson væk fra drømmen om et liv på det hvide lærred.

Det fortæller skuespillerinden ifølge Female First til filmmagasinet Empire.

Se også: Scarlett: Jeg kæmper med mig selv

- Min mor ville ikke have, at jeg skulle blive skuespiller. Hun var bange for, at der var for meget konkurrence og stress - og det er der også, siger den 29-årige Johansson til Empire.

Men morens forsøg på at afskrække sin datter fra Hollywoods rampelys havde ingen effekt på det spirende stjernefrø.

Se også: Scarlett Johansson nyder porno

- Da jeg var lille, var jeg et syngende og dansende barn. Jeg gik til al den undervisning, jeg fik lov til. Jeg var et af de der børn med jazz-hænder, fortæller hun til filmmagasinet.

Super sexet kvinde
Scarlett Johansson, som for nylig blev kåret til verdens mest sexede kvinde af magasinet Esquire, kan snart opleves i filmen 'Her', hvor hun spiller overfor Joaquin Phoenix.

Se også: Scarlett er verdens mest sexede - igen...

Det er det dog kun skuespillerindens stemmepragt biografgængerne får lov til at nyde, hvis de vælger at gå ind og se filmen. Johansson spiller nemlig et styresystem på en computer, som filmens hovedrolle kaster sin kærlighed over.

'Her' har dansk premiere den 27. februar.

0 kommentarer
Vis kommentarer