Nigellas narko-indrømmelser var forgæves

Kendis-kokken får hverken penge eller værdighed tilbage efter pinagtige indrømmelser i retten

I den celebre og pinlige sag, der fandt sin afgørelse i Isleworth Crown Court i London i går, blev kendis-kokken Nigella Lawsons narkomisbrug rullet ud for åbent tæppe. (Foto: Sang Tan/AP)
I den celebre og pinlige sag, der fandt sin afgørelse i Isleworth Crown Court i London i går, blev kendis-kokken Nigella Lawsons narkomisbrug rullet ud for åbent tæppe. (Foto: Sang Tan/AP)

Den britiske tv-kok Nigella Lawsons personlige assistenter er blevet frifundet for at have snydt hende og hendes eksmand Charles Saatchi.

Assistenterne Elisabetta Grillo og søsteren Francesca var anklaget for at bruge cirka 6,1 mio. kr. af parrets penge til blandt andet luksustøj.

Se også: Nigella Lawson: Ramt af nye kokain-beskyldninger

Men de italienske søstre hævdede under retssagen, at forbruget var godkendt af 53-årige Nigella, hvis de lovede at dække over hendes forbrug af kokain og cannabis.

Og dommeren fandt søstrenes forklaring plausibel og frifandt dem pure. Dermed var ydmygelsen total for den smukke tv-kok, der under retssagen af Elisabetta Grillo blev beskyldt for at tage kokain hver tredje dag. I den pinlige sag, fortalte de to husassistenter, at Nigella brugte sammenrullede 20 pund-sedler og amerikanske pengesedler til at sniffe kokainen op.

Se også: Kendis-kok: Jeg har taget kokain syv gange

Lawson indrømmede i retten at have brugt kokain syv gange, og derudover fortalte hun, at hun røg cannabis det meste af det sidste problemfyldte år, hvor hun var gift med 70-årige Saatchi.

Smukke Nigella Lawson var som forstenet, da hun kom til retsmødet fredag i sidste uge, hvor hun igen skulle ristes i vidneskranken. (Foto: AP) flash Det kokser for kendis-kokken

 

Hele fire gange tog Charles Saatchi kvælertag på konen, Nigella Lawson. (Foto: John Gordon/Scanpix Denmark) Kendte Se alle billederne: Her tager manden kvælertag på Nigella

Det var Nigella Lawsons eksmand - den stenrige kunstsamler Charles Saatchi - der havde lagt sag an mod assistenterne. Han kom for alvor frem i offentligheden, da han tog kvælertag på Nigella Lawson på en frokostrestaurant i London i sommer.

Se også: Hævder kendis-kok gav datter narkotikaRelated content

0 kommentarer
Vis kommentarer