Kardashian om skilsmisse: Det er ren tortur

Ægteskabet mellem Khloé Kardashian og Lamar Odom endte efter længere tids rygter om brud

Khloe kardashian med Lamar Odom, mens alt endnu var idyl. Foto: AP
Khloe kardashian med Lamar Odom, mens alt endnu var idyl. Foto: AP

Det er for nylig blevet offentliggjort, at Kim Kardashians lillesøster, Khloé Kardashian, skal skilles fra sin mand, basketballspilleren Lamar Odom.

Se også: Kardashians mand dømt for spritkørsel

Begge parter er gået forholdsvis stille med dørene og har holdt sig fra at kommentere bruddet offentligt. Men onsdag tog Khloé bladet fra mundet og bekendte, hvordan hun har det efter slutningen af sit ægteskab. Samtidig bad hun offentligheden om ro.

Se også: Kardashian har fundet sin mand

- Det her er i sig selv hjerteknusende og tortur for min sjæl. Please, jeg har ikke brug for ekstra rygter og pis lige nu, skrev realitystjernen på sin Twitterprofil, ifølge Female First.

Se også: Kardashians mand er forsvundet

Stjernens bøn har muligvis noget at gøre med, at der i flere amerikanske medier svigre rygter om, at Kardashian-søsteren allerede har indledt et nyt forhold.

Se også: Khloé Kardashian fortryder, at hun smed tøjet for PETA

Kardashian og Odom blev gift i 2009, men Lamar Odom har efterfølgende været plaget af misbrug og blev i sommer anholdt for at have kørt bil i påvirket tilstand. Efterfølgende blev basketballstjernen sendt til afvænning på en klinik.

Khloé Kardashian er bedst kendt fra reality-serien 'Keeping Up with The Kardashians', hvor hun medvirker sammen med sine to søstre.

0 kommentarer
Vis kommentarer