Skuespiller smadrede fadølsglas i ansigtet på kvinde

Den 28-årige skuespillerinde Crystal Hunt er blevet anholdt for at smadre et fadølsglas i hovedet på en anden kvinde under et slagsmål på en bar

Temperamentet løb af med den 28-årige skuespillerinde Crystal Hunt, der i fredags kastede et fadølsglas i hovedet på en anden kvinde.(Foto: Polfoto)
Temperamentet løb af med den 28-årige skuespillerinde Crystal Hunt, der i fredags kastede et fadølsglas i hovedet på en anden kvinde.(Foto: Polfoto)

Den blonde 28-årige skuespillerinde Crystal Hunt, der især er kendt for tv-serierne 'Guiding Light' og 'One Life to Live', er ifølge TMZ blevet arresteret for at have kastet et stort fadølsglas i hovedet på en anden kvinde.

Den voldelige episode fandt sted fredag aften på Pearls Liquor Bar i West Hollywood, hvor Crystal Hunt midt i et skændsmål med en anden kvinde på baren, kastede sit fadølsglas direkte i hovedet på kvinden.

Crystal Hunt blev efter den voldelige episode anholdt og varetægtsfængslet af politiet i Los Angeles.

 

Ifølge TMZ blev den sårede kvinde på baren lynhurtigt kørt til et hospital for at blive behandlet for sine skader. Men det vides ikke endnu, hvor alvorlige skaderne er.

Crystal Hunt blev næste morgen løsladt fra fængslet mod kaution. Hun har ikke ønsket at udtale sig til TMZ.

Den 28-årige amerikanske skuespillerinde medvirkede i rollen som Lizzie Spaulding i tv-serien 'Guiding Light' i årene fra 2003 til 2005. Og i 2009 blev hun kendt for sin rolle som Stacy Marasco i tv-serien One Life to Live'. der blev vist frem til år 2012.0 kommentarer
Vis kommentarer