Mariah Carey gør det igen: Synger for diktator

Angolas præsident og diktator José Eduardo Dos Santos har købt Mariah Carey til at spille for sig

Skrigeskinken er eftertraget blandt verdens diktatorer. (Foto: AP)
Skrigeskinken er eftertraget blandt verdens diktatorer. (Foto: AP)

For fem år siden optrådte Mariah, 43 år, for Libyens diktator Muammar al-Gaddafi og måtte senere undskylde.

Nu har den amerikanske sangerinde igen været på scenen og sunget for en diktator. I søndags fik Angolas præsident og diktator, José Eduardo Dos Santos, sød musik og sprøde toner fra Mariah. Der vist har glemt, at hun måtte undskylde for sin optræden for Muammar al-Gaddafi.

Mindre end to dollars
- Det er et trist syn med en international artist, der købes af en politistat for at underholde og hvidvaske det far-datter-forhold, der har indsamlet milliarder i illegale transaktioner, mens hovedparten af Angola lever for mindre end to dollar om dagen, siger Human Rights Foundations præsident Thor Halvorssen om Careys koncert.

Se også: Mariah Careys ustyrlige bryster

Mariahs show var sponsoreret af Unitel, et mobiltelefon-firma ejet af Dos Santos' datter, der også er leder af Angolas Røde Kors, som efter sigende fik 355.000 kroner ud af koncerten.

Monopolisere
- Mariah Carey kan simpelthen ikke få nok diktator-penge. For bare fem år siden optrådte hun for Libyens diktator Muammar al-Gaddafis familie. Nu går hun fra private optrædener til offentlige optrædener og støtte for en af Afrikas største menneskerettigheds-forbrydere og mest korrupte tyranner, siger Thor Halvorssen

Mariah poserede på et billede med Dos Santos og hans familie, og sagde ifølge Human Rights Foundation:

- Jeg er glad for at stå i det her rum, og jeg er beæret over at dele dette show med præsidenten af Angola.

Se også: Careys dødssyge søster vil genforenes med skrigeskinken

Kritikkere af Dos Santos siger, at han har dræbt mange politikere, journalister og andre folk, der har modsat sig hans ordrer. Ligesom at monopolisere og udnytte olie- og diamant-ressourcerne og tage kontrol med alle aspekter af regeringsmagten.

0 kommentarer
Vis kommentarer