Nigella-krise: Manden fik udstoppet hund

Næsten værre end kokain-afsløringen, hedder det om kendis-kokken

Nigella Lawson kan ikke rigtigt komme sig over, at hun ikke fik den udstoppede hund. (PA Photos)
Nigella Lawson kan ikke rigtigt komme sig over, at hun ikke fik den udstoppede hund. (PA Photos)

Kendis-kokken Nigella Lawson, der har været igennem en ydmygende retssag med indrømmet kokain-misbrug, siges, at være endnu mere ked af, at hendes mand, Charles Saatchi, som hun er ved at blive skilt fra, har fået 'forældre-myndigheden' over deres... udstoppede hund.

Hunden, som kaldes Narles - en sammenskrivning af parrets fornavne - blev i sin tid købt på en auktion for 10.000 pund - ca.90.000 kroner - og siges at være det eneste, de nogensinde har købt sammen, som de begge to elskede.

Forbudt at røre
Narles havde en prominent plads i parrets køkken, og Charles Saatchi forbød alle så meget som at røre den af frygt for, at det fine, ægte hår skulle blive ødelagt.

 

 

Men det blev nu ikke overholdt, siger den ene af søstrene, Elisabeta Grillo, der fungerede som hushjælp i det 120 millioner kroner dyre hjem, som parret boede i.

Det blev ignoreret
- Vi ignorerede Charles påbud og satte en hat på Narles hoved, siger Elisabetta, der sammen med sin søster, Francesca, blev frikendt for at have brugt seks millioner kroner uden tillaldelse fra familien.

Se også: Nigellas narko-indrømmelser var forgævesSe også: Nigella Lawson: Ramt af nye kokain-beskyldningerSe også: Kokain-kok nægter Oprah-rygte

Søstrene fik medhold i, at de havde fået pengene mod at holde mund om Nigellas kokain-forbrug.

Charles Saatchi og Nigella Lawson gik fra hinanden i sommer, da han blev fotograferet i gang med at tage kvælertag på fruen på en udendørs-restaurant i London.

0 kommentarer
Vis kommentarer