TV: Reality-babe med årets bikini-krop

Kelly Brook og Beyonce måtte nøjes med sekundære placeringer

Sam Faiers løb med førstepladsen. (Privatfoto)
Sam Faiers løb med førstepladsen. (Privatfoto)

680 kvinder er blevet spurgt af hjemmesiden CheapHolidayLand.com, hvilken celebrity-kvinde, der havde den bedste bikini-krop i 2013, og valget faldt overraskende nok ikke på hverken Kelly Brook eller Beyonce.

Istedet løb reality-deltageren Sam Faiers fra TOWIE-serien med 20 procent af stemmerne med sejren foran hendes tidligere reality-kollega Lucy Mecklenburgh, 17 pct., mens svulmende Kim Kardashian med 13 procent måtte nøjes med tredjepladsen.

 

 

 

 

Først som nummer fire kom Kelly Brook foran Abbey Clancy og med Beyonce som nummer seks.

Alle er smukke
Resten af Top 10 så således ud:

7. Billie Fayers. 8. Nicole Scherzinger, Amy Willerton og 10. Rihanna.

 

Sam Faiers er ikke ligefrem den mest kendte af berømthederne herhjemme, men i England har hun vakt opmærksomhed med adskillige selfies i opsigtsvækkende bikini-dragter. Det er iøvrigt hendes søster, der indtager syvendepladsen.

Se også: Fyret for bikini-fotos: Nu smider hun endnu mereSe også: Beyonce: Kig væk hængehovederSe også: Kim Kardashian tilbage i kampform

- Alle disse kvinder er smukke og ingen kan argumentere imod, at de har fantastiske figurer, som vi alle ville være lykkelige for at kunne vise frem på stranden, hedder det i en udtalelse fra en talskvionde for CheapHolidayLand.com.

0 kommentarer
Vis kommentarer