Hun havde det bedste år på Twitter

Katy Perry er den kendis, der har fået flest nye fans på det sociale medie i løbet af 2013

Katy Perry er den berømthed, der i løbet af 2013 har fået flest nye følgere på Twitter. (Foto: AP)
Katy Perry er den berømthed, der i løbet af 2013 har fået flest nye følgere på Twitter. (Foto: AP)

Sangerinden Katy Perry er den kendis, der i løbet af 2013 har fået flest til at klikke 'følg' på det sociale netværk Twitter.

Hele 15 millioner fans har trykket på den lille blå knap i løbet af året, hvilket svarer til omkring 41.000 nye 'followers' hver dag.

Samlet set har 'Roar'-brunetten nu 48,5 millioner følgere på Twitter.

Det skriver Female First.

Se også: Katy Perrys cd kan være farlig for dit helbred

Det gør hende til en større Twitter-personlighed end for eksempel teenage-idolet Justin Bieber, der må 'nøjes' med 47,8 millioner følgere.

Også på Twitter-væksten må den unge ballademager se sig slået af Katy Perry. Han fik nemlig heller ikke lige så mange nye følger som hende. Han samlede 'kun' 13,8 millioner ekstra online-fans i løbet af 2013.

Af andre topscorer på Twitter gennem 2013 kan nævnes Kanye Wests album 'Yeezus', der blev det mest omtalte musikalbum på netværkstjenesten. Hele 4,4 millioner tweets handlede om rapperens album. Til sammenligning blev Miley Cyrus' 'Bangerz' nævnt 1.590.351 gange.

Se også: Katy Perry: Jeg spiser 26 piller om dagenSe også: TV: Se Miley Cyrus synge til bryster

 

Tilgengæld løber Miley med en anden 2013-rekord, nemlig den mest omtalte single på Twitter. Efter hun lancerede 'Wrecking Ball', hvor hun i den tilhørende video sidder nøgen på en murbrækkerkugle, blev den omtalt i 8,1 millioner tweets.

Hendes optræden til MTV Video Music Awards, hvor hun optrådte i latexbikini og 'twerkede' op og ned af Robin Thicke, blev nævnt 18,5 millioner gange.

Se også: Se Miley Cyrus' frække julekort

0 kommentarer
Vis kommentarer