Liz Hurleys i sexet bikini på julekort

Den britiske skuespiller-babe Liz Hurley sendte frækt julekort ud på instagram

Normalt kender vi julekort-motiver som julemænd med langt hvidt skæg i et snelandskab eller flotte juletræer foran en idyllysk kirke. Men den skik brød den britiske model og skuespiller Liz Hurley, da hun i år sendte et yderst frækt julekort ud til sine bekendte, familie og forretningsforbindelser, hvor hun kun er iført en sexet rød bikini, mens hun med en nissehue på hovedet poserer sammen med tre sne-leoparder.

Se også: Slå til! Liz Hurley er single

Liz Hurley lagde også julekortet ud på sin instagram med følgende tekst: Glædelig Jul. Her er kontorets årlige julekort..

Og der er ingen tvivl om, at der er flere, der har fået jule-gløggen galt i halsen ved synet af den 48-årige skønhed, der selvfølgelig har haft en økonomisk bagtanke med at udsende det frække julekort. Lis Hurley er nemlig også bikini-designer.

Liz er utrolig forførende og smuk i dette eksotiske outfit, der tydeligt viser, at hun ikke har bh på.(Foto: Liz Hurley 2013 Beach Collection) Intl. kendte - 20. aug. 2012 - kl. 16:25 TV: Super sexet Liz Hurley uden bhDen 48-årige britiske kendis-babe Liz Hurley er også kendt for sin flotte barm.(Foto: AP)
Den 48-årige britiske kendis-babe Liz Hurley er også kendt for sin flotte barm.(Foto: AP)


På instagram er julekortet blev modtaget med forskellige reaktioner. Nogen kalder det for smagsløst, mens andre er begejstrede for Hurleys frække julekort, der måske er en lille indirekte hilsen til hendes eks-kæreste, cricket-stjernen Shane Warne. Parret brød nemlig deres forlovelse tidligere på året.

Ifølge den britiske avis The Sun har Liz Hurley fejret julen i England, mens Shane Warne har fejret jul hos sin familie i Australien.

Se også: Hurley vold-snaver sin kæreste0 kommentarer
Vis kommentarer