Gammel trussetyv stadig på jagt

Jack Nicholson kurtiserer fortsat Jennifer Lawrence

Jack Nicholson er ikke en herre, der kurtiserer i stilhed. Jennifer Lawrence får fuld skrue. Foto ABC TV
Jack Nicholson er ikke en herre, der kurtiserer i stilhed. Jennifer Lawrence får fuld skrue. Foto ABC TV

I februar i år erklærede Jack Nicholson sin kærlighed til Jennifer Lawrece, da han under Oscar-uddelingen brød ind i et interview for at fortælle hende, at hun lignede hans ekskæreste.

Se også: Jack Nicholson er ikke gået på pension

Det gjorde hele verden blød i knæende, fordi den gamle trussetyv trods sine 76 år stadig ikke kan lade være med at jagte unge damer. Uanset alder forsvinder pletterne ikke på en leopard, og Nicholsons jagtinstikt er så velbevaret, at når han får øje på en smuk 23-årig kvinde, er der dømt 'angreb'.

Se også: 'Easy Rider'-skuespiller død af kræft

Men interessen begrænsede sig ikke til denne festaften, hvor den aldrende jæger var i sit es. Den unge Oscarvinder afslørede forleden i et interview med ABC News, at dette ikke er den eneste gang, Nicholson har flirtet med hende.

Faktisk har den gamle dreng fortsat sine kærlighedserklæringer - selv om det snart er et år siden, de mødtes sidst, skriver Dagbladet.

Se også: Jack Nicholson er færdig som kvindebedårer

- Han har sendt mig blomster og en flaske Cristal champagne, og et kort med teksten: 'savner dig allerede', sagde Lawrence og tilføjede:

- Jeg skulle vel egentlig holde det hemmeligt, så det kunne blivet mellem mig og Jack.

Jack Nicholson har været storforbruger af kvinder hele sit liv. Faktisk er han noget flakkende. Således er han far til fire børn med tre forskellige kvinder. Et af børnene er dansker og bor i Danmark. Han har kun været gift en gang, men er kendt i den kulørte presse for mange kvindelige bekendtskaber. Det længstvarende var med skuespilleren Anjelica Huston og holdt i sytten år.

Se også: Nicholson har mistet sit kvinde-tække

Jennifer Lawrence fik en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle i filmen 'Silver Linings Playbook'. Og den eksponering, hun fik ved det, fik Nicholson i stødet efter et par glas champagne.

- Du var fantastisk i filmen. Og så må jeg sige, at du ser ud som en af mine gamle kærester, bedyrede han.

Intl. kendte - 24. jan. 2008 - kl. 17:13 Jack Nicholson kyssede den forkerte

- Er det sandt? Ser jeg ud som en ny kæreste?, spurte Lawrence spøgefuldt tilbage, og det fik Nicholson til at sige, at den tanke lå ham ikke fjern - hvilket han efterfølgende har vist sin meget unge kollega.

0 kommentarer
Vis kommentarer