Douglas og Zeta-Jones kæmper for ægteskabet

Et hårdt år med separation, maniodepressivitet og HPV-virus-relateret halskræft

Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas lige inden de blev separerede. Foto: AP
Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas lige inden de blev separerede. Foto: AP

Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas kæmper stadig hårdt for at redde ægteskabet.

Se også: Michael Douglas viser storformen frem

Parret har haft hårde odds imod sig i det seneste år, dels har Catherine Zeta-Jones været indlagt for sin manioderessivitet, dels har Michaels Douglas's udmelding om, at det var umådeholden oralsex med deraf følgende HPV-virus-infektion, der gav ham halskræft, givet seriøse problemer i det 13 år gamle ægteskab.

Se også: Douglas og Zeta-Jones sammen igen

Men i sidste weekend blev parret og deres børn spottet på den populære Ocean Grill i Upper West Side i Hollywood, og her befandt de sig tydeligvis fint. Der blev grinet en hel del under måltiden, fortæller øjenvidner til flere amerikanske blade.

Se også: Michael Douglas nægter ægteskabskrise

Ubekræftede forlydender fortæller også, at Douglas har spist morgenmad med Zeta-Jones og børnene, Cary på 10 og Dylan på 13 år, når han har været på Manhattan samt, at han er kommet forbi for at se tv sammen med dem.

Alt tyder på, at de to populære skuespillere ikke har i sinde at kaste håndklædet i ringen og give op. Douglas har tidligere sagt, at de bare holder en pause, og at han fortsat håber på, at de flytter sammen igen. I hvert fald har ingen af dem indsendt papirer til den endelige skilsmisse.

0 kommentarer
Vis kommentarer