Hun sulter sig ihjel

Reality-stjernen Nicole Richies venner frygter for hendes liv

En ekspert mener, at Nicole Richie netop nu kun vejer 38 kilo.(Foto: Photoshot)
En ekspert mener, at Nicole Richie netop nu kun vejer 38 kilo.(Foto: Photoshot)

Den amerikanske TV-kendis og modedesigner Nicole Richie, der er datter af sangeren Lionel Richie og kendt fra blandt andet TV-serien 'The Simple Life' med Paris Hilton, har flere ganger tidligere gjort venner og familie bekymrede med sine ekstreme slankekure - og nu er den gal igen.

 

Den 32-årige mor til to børn, der er gift med musikeren Joel Madden fra det amerikanske punkrockband Good Charlotte skulle angiveligt veje mindre end 40 kilo netop nu. Det var i hvert fald meget tydeligt, at Nicole Richie var stærkt undervægtig, da hun tidligere i denne måned dukkede op til American Music Award i en smuk hvid kjole, der dog i den grad fremhævede hendes ekstremt tynde krop. Det var især på armene og på halsen, at man kunne se, at Nicole Richie var undervægtig.

Nicole Richie var ikke sådan lige at få ringen på. (Foto: AP) Intl. kendte - 14. apr. 2012 - kl. 14:06 Nicole Richie afviste sin mand flere gange

 

- I de sidste to måneder har hun tabt sig yderligere tre kilo. Det er noget, der bekymrer os alle. Hun sulter sig ihjel, siger en af Richies bedste venner til ugebladet National Enquirer og tilføjer:

- Nicole har haft det svært med at beholde en naturlig kropsvægt i mange år og forsøger at holde sin vægt i kontrol, men nu virker det, som om hun mistet kontrollen igen, siger kilden. En ekspert mener, at Nicole Richie i øjeblikket vejer 38 kilo.

Det var endnu værre tilbage i 2007, da den 1,55 meter høje Nicole Richie kun vejede 37,6 kilo. Dengang endte hendes farlige vægttab med en indlæggelse på klinikken Beau Monde i Californien, hvor hun blev behandlet for anoreksi og stofmisbrug.

Nicole Richie ses her sammen med Paris Hilton, da de sammen lavede 'The Simple Life 2'. (Foto: AP) Intl. kendte - 6. okt. 2009 - kl. 14:00 Nicole Richie såret i bilulykke

 

1 af 6 Nicole Richie er her til Lacma Art and Film Gala i november måned.(Foto: AP)
2 af 6 Nicole Richie ligner en streg i luften ved siden af Kelly Osbourne.(Foto: AP)
3 af 6 Nicole Richie blev især verdenskendt, da hun optrådte i tv-serien The Simple Life sammen med Paris Hilton i 2007.(Foto: AP)
4 af 6 Nicole Richie og Paris Hilton parat til at kaste sig ud i anden sæson af The Simple Life.(Foto: AP)
5 af 6 Paris Hilton og Nicole Richie promoverer her deres reality-tv-serie 'The Simple Life' i et talkshow på amerikansk tv.(Foto: AP)
6 af 6 En ekspert mener, at Nicole Richie netop nu kun vejer 38 kilo.(Foto: Photoshot)
0 kommentarer
Vis kommentarer