Hun ser også godt ud når hun sover

Sleeping beauty: Sangerinden Cheryl Cole ser hamrende godt ud, når hun småsover med tømmermænd på 3. juledag

Sleeping beauty: Cheryl Cole er guddommelig smuk, selv når hun sover.(Foto: Instagram)
Sleeping beauty: Cheryl Cole er guddommelig smuk, selv når hun sover.(Foto: Instagram)

Den britiske sangerinde og tv-kendis Cheryl Cole har tilbragt julen under varmere himmelstrøg, formentlig i Caribien. Og det var fra sin juleferie, at hun idag lagde et billede ud på sin instagram, hvor hun småsover uden make-up på. Men selvfølgelig ser hun hamrende godt ud alligevel.

Og meget tyder på, at Cheryl Cole oven i købet har tømmermænd på billedet, der er taget om morgenen dagen efter 2. juledag, hvor hun tidligere har fortalt, at der skulle festes igennem.

Se også: Cheryl Cole viser sin fantastiske bikinikrop frem

Hemmeligt feriested
Cheryl Cole har ikke hverken på de social medier eller i de britiske medier fortalt, hvor hun skulle holde sin juleferie, men det er helt sikkert et varmt sted. For et par dage siden lagde hun nemlig et andet billede ud på sin Instagram, hvor hun ligger i solen iført en badedragt og drikker frugtsaft fra et sugerør med et solbeskinnet hav i baggrunden. Til dette billede skrev Cheryl Cole: Min første varme jul. Jeg håber alle får en rigtig god jul. Kys.

I forbindelse med sove-billedet fra idag har Cheryl Cole skrevet: Morgenen efter natten. Jeg ser tilsyneladende glad ud over det, som jeg tænker på(eller drømmer om). 

X Factor-dommer igen
Ifølge de britiske medier peger meget iøvrigt på, at Cheryl Cole igen skal være dommer i den britiske version af X Factor sammen med Simon Cowell og Dannii Minogue. Den britiske produktion ønsker nemlig at genskabe det populære dommerteam fra årene 2008-2010, hvor X Factor var mest populært i Storbritannien.

Se også: Se Cheryl Cole's numse-tatovering

0 kommentarer
Vis kommentarer