Popdiva klar til at bryde loven

Beyoncé er i gang med et personligt opgør med planlægning og perfektion - og er klar til at bryde loven for at opnå sit mål

Beyoncé havde ikke tilladelse til at filme sin nye musikvideo. (Foto: Jae C. Hong/AP)
Beyoncé havde ikke tilladelse til at filme sin nye musikvideo. (Foto: Jae C. Hong/AP)

Beyoncé dyrker rollen som rebel - så meget endda, at hun er klar til at bryde loven for det. I hvert fald, når det kommer til at få lavet den helt rigtige musikvideo.

Det fortæller sangerinden i en ny Youtube-video med titlen 'Part 3 Run 'N Gun', som hun netop har sendt ud i forbindelse med udgivelsen af sit seneste album, 'Beyoncé'. Det skriver Female First.

Se også: Beyoncé overrasker alle: Udgav album i natSe også: Beyoncé sætter svimlende rekord

Den 32-årige mor til én fortæller, at hun forsøgte at filme videoen til sangen 'XO', som er instrueret af fotografen Terry Richardson, uden en tilladelse på Coney Island i New York.

- Hvis jeg kunne bestemme, så ville vi aldrig have en tilladelse. Så ville jeg bare sætte mig ind i bilen, tage et kamera med og så ville vi bare filme. Og tro mig, vi prøvede, siger hun i videoen og fortsætter:

- Jeg prøver at gøre oprør mod perfektionen. Det er sjovt, fordi man aldrig ved, hvad der kommer til at ske, siger hun.

Se også: Beyonce - aldrig fri for at være sexet

Popdivaens seneste udspil topper lige nu de amerikanske hitlister.

Albummet blev solgt i over 500.000 eksemplarer i udgivelsens første uge - til trods for, at udgivelsen kom som en overraskelse for både fans og musikjournalister.

0 kommentarer
Vis kommentarer