Sean Penn dater Charlize Theron

Hollywoods nye par: Sean Penn og Charlize Theron forsøgte at gemme sig for pressen i lufthavnen i Los Angeles efter kærlighedsferie på Hawaii

Både Charlize Theron og Sean Penn  forsøgte på bedste vis at undgå pressen, da de landede med det samme fly i lufthavnen i Los Angeles.(Foto: All Over Press)
Både Charlize Theron og Sean Penn forsøgte på bedste vis at undgå pressen, da de landede med det samme fly i lufthavnen i Los Angeles.(Foto: All Over Press)

Hollywod-stjernerne Sean Penn og Charlize Theron ankom til lufthavnen i Los Angeles i det samme fly efter en lille kærlighedsferie på Hawaii, hvor Sean Penn har sit eget hus. De ankom med samme fly, men gjorde alt for at lade, som om de ikke var sammen. Dog uden det store held.

Nu var håret ellers ved at være præsentabelt igen - og så må det ryge endnu en gang. (Janet Gough/Photoshot) Intl. kendte - 6. nov. 2013 - kl. 23:33 Charlize må igen lade lokkerne falde

Ifølge den britiske avis Daily Mail har den 38-årige Charlize Theron og den 53-årige Sean Penn fundet tilbage til hinanden igen. Parret havde en kort affære tilbage i 2010, der tilsyneladende nu er blusset op igen.

Trods en nat i en Boeing 747 lignede Charlize Theron en million. (Foto: Dan Steinberg/AP) Intl. kendte - 11. jun. 2012 - kl. 06:29 Fuck, hvor er hun gudesmukSmukke Charlize Theron viser sin velskabte krop frem under kærlighedsferien på Hawaii, hvor hun nød solen, mens Sean Penn ofte surfede på de store bølger.(Foto: All Over Press)
Smukke Charlize Theron viser sin velskabte krop frem under kærlighedsferien på Hawaii, hvor hun nød solen, mens Sean Penn ofte surfede på de store bølger.(Foto: All Over Press)


Charlize og Sean har netop været på en romantisk ferie sammen på Hawaii, hvor de angiveligt har boet sammen i Sean Penns hus, der ligger meget tæt på vandet. Skuespillerne skulle ifølge Daily Mail have gjort meget lidt for at skjule deres følelser for hinanden under selve ferien, men da de vendte tilbage med det samme fly til Los Angeles, var der ingen af dem, der ønskede at udtale sig om deres eventuelle nye forhold.

Sean Penn og Charlize Theron har kendt hinanden som venner i årevis, og Charlize Theron fik masser af støtte fra Penn efter sit brud med kæresten Stuart Townsend.

Charlize Therons barndomshjem er endnu engang blev et gerningssted. (Foto: AP/Joel Ryan). Intl. kendte - 4. okt. 2012 - kl. 15:46 Nyt drab i Charlize Therons barndomshjemCharlize Theron nyder det varme vand ved kysten på Hawaii.(Foto: All Over Press)
Charlize Theron nyder det varme vand ved kysten på Hawaii.(Foto: All Over Press)


0 kommentarer
Vis kommentarer