Leonardo tæt på at blive spist af en stor hvid haj

Leonardo DiCaprio blev angrebet af en dræberhaj under en dykkerekspedition i Sydafrika - han har forståeligt nok været bange for hajer lige siden

I et hav af filmroller har Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio været tæt på at dø i diverse dramatiske situationer. Men i virkelighedens verden har han også været uhyre tæt på at dø, da han i 2006 under en dykkerekspedition i Cape Town i Sydafrika blev angrebet af en stor hvid haj, mens han sad i et bur under vandet.

Det afslørede Leonardo DiCaprio til den amerikanske talkshow-vært Ellen Degeneres tirsdag aften, hvor han også forklarede, at han har været skrækslagen for hajer lige siden det drabelige angreb fra den store hvide haj.

Se også: Tidligere tyksak får DiCaprio til at kaste opHer skal en stor hvid haj til at gnaske noget lokkemad i sig, nøjagtigt som det skete under den dramatiske dykkerekspedition, hvor DiCaprio var i livsfare.(Foto: AP)
Her skal en stor hvid haj til at gnaske noget lokkemad i sig, nøjagtigt som det skete under den dramatiske dykkerekspedition, hvor DiCaprio var i livsfare.(Foto: AP)


Den mareridtsagtige hændelse fandt sted under en pause i optagelserne af filmen 'Blood Diamond', hvor Leonardo DiCaprio var blevet inviteret på en dykkerekspedition af en organisation, der kæmper for hajens beskyttelse. Leonardo DiCaprio blev med fuldt dykkerudstyr nedsænket i dykkerbur, hvorfra der blev brugt en tunfisk til at lokke de store hvide hajer frem til buret.

Hajen forsøgte at bide Leonardo
- Pludselig kom der en gigantisk stor hvid haj for at få fat i tunfisken, der havde sat sig fast i den øverste del af buret. Angrebet fra hajen var så kraftigt, at den på en eller anden måde røg ind i buret med halvdelen af sin krop, fortæller Leonardo og tilføjer:

- Jeg lagde mig fladt ned i buret for at undgå hajen. Den gnaskede ud efter mig et par gange, men jeg overlevede, fortæller DiCaprio til Ellen Degeneres.

Leonardo understreger, at han aldrig nogensinde vil sætte sig ind i et hajbur igen, fordi frygten stadig sidder i ham.

Den 39-årige skuespiller er iøvrigt aktuel med filmen 'The Wolf of Wall Street, der har premiere i de danske biografer den 9. januar.

Se også: TV: Se DiCaprio gå amok i ny filmLeonardo DiCaprio ses her i rollen som Jordan Belfort i filmen 'The Wolf of Wall Street', der har premiere i de danske biografer i morgen.(Foto: AP)
Leonardo DiCaprio ses her i rollen som Jordan Belfort i filmen 'The Wolf of Wall Street', der har premiere i de danske biografer i morgen.(Foto: AP)


1 af 2 Det var dette syn af en stor hvid haj, der mødte Leonardo DiCaprio, da han var meget tæt på at blive bidt under en dykkerekspedition.(Foto: AP)
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer