Har Johnny Depp friet til Amber?

Skuespillerinden blev set med en diamantring på hånden tirsdag aften

Johnny Depp og Amber Heard. (Foto: Bulls)
Johnny Depp og Amber Heard. (Foto: Bulls)

Forlovelsesrygterne får fuld gas, efter at Amber Heard prøvede at skærme af for sin venstre hånd for paparazzierne, skriver Contactmusic.com.

Ja, det kan meget vel være, at Johnny Depp, 50 år, og Amber Heard, 27 år, måske er ved at være klar til at gå ned ad kirkegulvet sammen.

Det var nemlig, da hun blev fotograferet, mens hun var ved at forlade en restaurant i Los Angeles, Californien, at det så ud som om, at hun prøvede at skjule venstre hånd. Men paparazzierne så ringen.

The Rum Diaries
Parret er kendt for ikke at ville diskutere deres forhold, men de er blevet set sammen på utallige fotos fra byer rundt omkring i verden. Men det er så også det. Ellers ses de meget, meget sjældent sammen.

Se også: Timberlake takker hustru for tålmodighedenSe også: Fans skræmmer Joaquin PhoenixSe også: Rullesten-Keith klar igen som pirat-far

De mødtes under indspilningen af dramaet 'The Rum Diaries' i 2011, og der gættes på, at de har været et par siden sommeren 2012.

Heard og Depp gik første gang offentligt frem med deres forhold, da de ramte det røde tæppe i søndags - den 11. januar - ved Art of Elysium-gallaet ved Los Angeleses Skirball Center.

Ifølge E!News, så forlod Amber L.A.-restauranten Ago, og hun gjorde alt, hvad hun kunne for at gemme ringen for paparazzifotograferne. Hun ventede endda på, at hendes pung åbnede døren til bilen for ikke at skulle flashe sin hånd i bare et par sekunder.

Vanessa Paradis
Hvis Depp og Heard er forlovede, så vil det være 'Pirates of the Caribbean'-skuespillerens andet ægteskab. Det første var med makeup-artisten Lori Anne Allison fra 1983 til 1985.

Den 50 år gamle Depp var også i et fjorten år langt forhold med Vanessa Paradis, og de har to børn sammen - Lily Rose og Jack.

Parret fortalte om deres 'venskabelige' brud i juni 2012.

Før Depp var Amber i et fire år langt forhold med fotografen Tashya van Ree som sluttede i 2011.

0 kommentarer
Vis kommentarer