Bieber havde lækker babe med i bilen

Se billederne af den unge 19-årige Chantel Jeffries, der var med i Justin Biebers lamborghini i forbindelse med anholdelsen

Den 19-årige skønhed er her fotograferet, mens hun kører rundt sammen med Justin Bieber i den gule lamborghini, han blev anholdt i.(Foto: instagram)
Den 19-årige skønhed er her fotograferet, mens hun kører rundt sammen med Justin Bieber i den gule lamborghini, han blev anholdt i.(Foto: instagram)

Lige før at Justin Bieber blev anholdt for spirituskørsel her til morgen , lagde han nogle billeder ud på de sociale medier, hvor han kørte rundt med en lækker ung babe i den gule lamborghini, som han lidt senere blev anholdt i.

Og det viser sig nu, at det er den 19-årige Chantel Jeffries, der blandt andet er kendt for at have dated P. Diddy's søn Justin Combs, den amerikanske fodboldspiller DeSean Jackson samt Biebers gode ven Lil Twist.

Se også: Justin Biebers forbryder-fotoChantel er her fotograferet i forbindelse med en modelopgave.(Foto: Instagram)
Chantel er her fotograferet i forbindelse med en modelopgave.(Foto: Instagram)


Bieber lagde selv et billede ud af den smukke Chantel, hvor hun sidder bag rattet i den gule lamborghini, hvor han skrev: Chantel kører mig en tur i lamborghinien.

Men lidt senere slettede Bieber igen billedet. Det skete lige omkring det tidspunkt, hvor han blev anholdt af politiet i Miami.

Se også: Bieber råbte 'FUCK'-ord til politietDen smukke Chantel Jeffries har datet flere kendte amerikanske mænd.(Foto: Instagram)
Den smukke Chantel Jeffries har datet flere kendte amerikanske mænd.(Foto: Instagram)


Ifølge Chantel Jeffries twitter-profil er hun student, model, dyre-elsker og en tænksom sjæl. Og på hendes Instagram vrimler det med model-billeder, hvor hun er iført bikinier.

Det er dog uvidst, om Chantel også var i den gule lamborghini, da Justin Bieber blev anholdt. Eller om hun kun var med i bilen i timerne før.

Se også: Justin Bieber anholdt i MiamiSe også: Justin modsatte sig anholdelse

0 kommentarer
Vis kommentarer