Kim Kardashian lækker brystmælk for åben skærm

Reality-stjernen sammenligner sine bryster med et springvand i nyt afsnit af tv-serien 'Keeping up with the Kardashians'

Kim Kardashian er verdensberømt for sin velformede store bryster. Nu kan man se hende lække mælk fra sine bryster i sidste afsnit af tv-serien 'Keeping up with the Kardashians'.(Foto: AP)
Kim Kardashian er verdensberømt for sin velformede store bryster. Nu kan man se hende lække mælk fra sine bryster i sidste afsnit af tv-serien 'Keeping up with the Kardashians'.(Foto: AP)

Der bliver ikke lagt fingre imellem i det seneste afsnit af den amerikanske reality-tv-serie 'Keeping up with the Kardashians', hvor Kim Kardashian for åben skærm lækker mælk fra sine bryster, så hendes t-shirt bliver helt våd af mælk

. Se Kim Kardashians bryster lække her

Dine bryster lækker. Det er helt ude af kontrol, siger hendes bror Rob, der har svært ved at takle situationen. Og søsteren Khloe begynder at sammenligne Kim Kardashians bryster med et springvand. Her til svarer Kim Kardashian.

Se også: Kim Kardashian lufter pikant julegave

- Det er altså kun i den ene side. Interessant, lyder det fra reality-dronningen, der i juni sidste år sammen med Kanye West blev forældre til datteren North. Kim Kardashian stopper dog hurtigt efter mælken ved at ubekymret at putte en serviet ind i sin bh.

I programmet er der også en meget absurd samtale, hvor Kim beretter om, at hun netop kom til at sprøjte noget hånd-desinficering i sit øje. Og det får Khloe til at bemærke: Er du ikke vant til det, når Kanye......

Se også: Kim slået af banen i røv-størrelseKim Kardashian var på forsien af US Weekly, da hun var højgravid.(Foto: PR Foto)
Kim Kardashian var på forsien af US Weekly, da hun var højgravid.(Foto: PR Foto)


1 af 4 Kim Kardashian lever af sit udseende.(Foto: AP)
2 af 4 Kim og Kanye blev sidste juni forældre til datteren NOrth.(Foto: AP)
3 af 4 Kim Kardashian i nedringet overdel.(Foto: AP)
4 af 4 Kim Kardashian er verdensberømt for sin velformede store bryster. Nu kan man se hende lække mælk fra sine bryster i sidste afsnit af tv-serien 'Keeping up with the Kardashians'.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer