Skuespiller: Ingen trusser giver selvtillid

Skuespillerinden Amanda Seyfried går gladeligt uden trusser. Men ingen får det at vide

Amanda Seyfried er med på den trusseløse mode. (Foto: AP)
Amanda Seyfried er med på den trusseløse mode. (Foto: AP)

Britney har gjort det. Paris Hilton har gjort det. Ja, selv Anne Hathaway dyrker det.

Nu føjer den amerikanske skuespillerinde Amanda Seyfried sig til listen over kvindelige Hollywoodstjerner, der ynder at glemme trusserne derhjemme, når de forlader huset.

Det fortæller hun ifølge Female First til det franske magasin Grazia. Men til forskel fra de mere skandaløse af Hollywoods unge talenter, så vil Seyfried aldrig dele sin trusseløse hemmelighed med nogen.

- Jeg ville aldrig lade nogen opdage det. Det er noget meget personligt. At være den eneste, der kender hemmeligheden, kan give meget selvtillid, siger hun til Grazia.

Ikke Sippet
Den 28-årige skuespillerinde, som er kendt fra 'Mama Mia', 'Mean Girls' og 'Les Misérables', er opsat på at holde sine intime hemmeligheder bag lukkede døre. Både hvad angår beklædning og bedrifterne på det hvide lærred.

- Jeg er i virkeligheden ikke sippet. Jeg har faktisk en meget europæisk indstilling til nøgenhed. Men jeg ville aldrig filme rigtige sexscener. De er ofte umotiverede og overflødige, siger hun med henvisning til de udpenslede sexscener i Lars von Triers 'Nymphomaniac' og fortsætter:

- Jeg tror ikke, jeg kunne afsløre min egen intimsfære for hele verden på den måde. Jeg har simuleret nok sexscener på det hvide lærred til at vide, at det går langt over mine grænser, siger hun.

Seyfried er til sommer aktuel i filmen 'A Million Ways To Die In The West', som har dansk premiere i juni.

0 kommentarer
Vis kommentarer