Bieber efterlod lejet hus stinkende af marihuana

Justin Bieber skal angiveligt betale 25.000 kroner til rengøring af det hus, han lejede i Miami

Skandalerne vælter ind over Justin Bieber som perler på en snor. Den sidste af slagsen er, at han angiveligt skal betale hele 25.000 kroner for at gøre det hus, som han lejede i Miami. beboeligt, fordi det stinker af marihuana.

Se også: Bieber sover sødt med sin lillebror

Ifølge TMZ betalte den 19-årige sanger 22.000 kroner for at leje huset i syv dage. Han betalte også et indskud på 100.000 kroner til at dække eventuelle skader på huset. Og ifølge TMZ har kun fået 75.000 kroner tilbage fra indskuddet, fordi ejerne mener, at det vil koste 25.000 at renskure huset igen, så det ikke længere stinker af marihuana.Den unge Justin Bieber boede i det lejede hus sammen med en flok venner i den periode, hvor han også blev sigtet for spiritus-kørsel og for at have modsat sig anholdelse. Justin Bieber nægter sig iøvrigt skyldig i anklagerne.

Se også: Justin Bieber: Jeg er uskyldig!Se også: Obama skal tage stilling til Bieber-udvisningJustin Bieber mødte også op hos politiet i Toronto i forbindelse med en voldssag mod en limousine-chauffør den 30. december sidste år.(Foto: AP)
Justin Bieber mødte også op hos politiet i Toronto i forbindelse med en voldssag mod en limousine-chauffør den 30. december sidste år.(Foto: AP)


0 kommentarer
Vis kommentarer