Endnu en Hollywood-stjerne står frem med stofmisbrug

Desperate Housewives-stjernen Shawn Pyfrom afslører sine kampe med stoffer og alkohol efter Philip Seymour Hoffmans død

Shawn Pyfrom afslører, at han også er misbruger. Foto: Polaris Images
Shawn Pyfrom afslører, at han også er misbruger. Foto: Polaris Images

Den 27-årige skuespiller Shawn Pyfrom, der spiller Andrew Van de Kamp i den populære tv-serie 'Desperate Housewives', har valgt at stå frem og fortælle om sit stof- og alkoholmisbrug, skriver Female First.

Det sker efter at den Oscar-vindende skuespiller Phillip Seymour Hoffman blev fundet død - angiveligt af en overdosis - i sin lejlighed i New York den 2. februar.

Åbent brev
- Jeg har lige læst nyheden om Phillip Seymour Hoffman, og på trods af, at jeg er blevet frarådet det, bliver jeg nødt til at skrive dette åbne brev. Jeg er alkoholiker og stofmisbruger, skriver Shawn Pyfrom på sin Tumblr-blog.

- I går fejrede jeg fem måneders afholdenhed. Jeg har ikke meget erfaring med at være ædru, hvis man ser på, hvor lang tid jeg har været afhængig, fortsætter han.

Det bliver ikke nævnt, hvilke stoffer skuespilleren har været afhængig af, og hvor lang tid misbruget har varet.

Har det bedre
Men Shawn Pyfrom skriver, at han har det meget bedre, efter at han er blevet sit misbrug kvit. Han ser nu frem til 'at vågne om morgenen i stedet for at kæmpe sig gennem dagen'.

Senest har Shawn Pyfrom været med i filmen 'Killing Lincoln' fra 2013, hvor han blandt andet spiller sammen med Tom Hanks.

0 kommentarer
Vis kommentarer