Matthew McConaughey: Jeg frygtede at få HIV

I teenageårene i slutningen af 1980'erne talte filmstjernen med flere læger om risikoen for at få HIV

Matthew McConaughey var tilbage i 80'erne rædselsslagen for at få HIV. (Foto: AP)
Matthew McConaughey var tilbage i 80'erne rædselsslagen for at få HIV. (Foto: AP)

44-årige Matthew McConaughey, som spiller den AIDS-ramte Ron Woodroof i premierefilmen 'Dallas Buyers Club', indrømmer, at han var så bange for stigningen i den seksuelt overførte infektion, mens han voksede op i 1980'erne, at han søgte om råd fra en række forskellige læger.

Se også: Magre Matthew er den rette til aids-rolle

- Jeg kan huske i 1988, hvor jeg gik i gymnasiet, at jeg som en heteroseksuel ung mand, der var ved at blive seksuelt aktiv, blev bekymret. Jeg husker tydeligt snakken med tre forskellige læger, hvor jeg sagde: 'Giv mig noget viden om det her. Jeg er en heteroseksuel mand, og jeg har... Altså, jeg tager ikke for let på det, men giv mig nogle procenter, giv mig et eller andet...' og de havde tre komplet forskellige svar på, hvad risikoen var, så jeg gik derfra endnu mere bange, siger McConaughey og fortsætter:

- Jeg kan huske, at jeg tænkte: Nå, jeg må tro på lægen, der sagde, at jeg skulle passe mest på. Men ingen vidste noget på det tidspunkt, lægerne vidste ikke, hvor farligt det var.

Se også: Hollywood-stjerne: Hårdt at blive fedet op

McConaughey - som har børnene Levi, 5, Vida, 4, og Livingston, 17 måneder, med konen Camila Alves - indrømmer også, at han gerne ville styre væk fra at gøre rollen i 'Dallas Buyers Club' for tårevæddet, fordi det ikke var målet med filmen.

- Den her historie er ikke blevet lavet på den måde. Den er ikke blevet tacklet på den facon. Den her historie kunne ikke være blevet sentimental, fordi det ville have været falsk over for manden Ron Woodroof, siger han til RTÉ Ten.

Se også: Anmeldelse: 'Mud' er en næsten magisk oplevelse

0 kommentarer
Vis kommentarer