Justin Bieber fjernet fra Madame Tussauds

Voksfiguren af den 19-årige Bieber er blevet fjernet fra Madame Tussauds museum i New York

Justin Bieber er ikke længere en del af Madam Tussauds voksmuseum i New York, men bliver det formentligt inden for en overskuelig fremtid igen. (Foto: All Over)
Justin Bieber er ikke længere en del af Madam Tussauds voksmuseum i New York, men bliver det formentligt inden for en overskuelig fremtid igen. (Foto: All Over)

Der mangler en ung knægt hos Madame Tussauds museum på West 42nd Street i New York. Voksfiguren af Justin Bieber er nemlig blevet taget ned.

Figuren af Bieber ham, da han var nogle år yngre og på trods af, at den får regelmæssig pleje, gør den ikke længere sit job godt nok. Den er begyndt at blive slidt af de mange fans, der rører ved den.

Se også: Advokater vil beskytte Biebers ædle dele

Hverken Justin Bieber eller Madame Tussauds kan være tilfredse med den, så det blev besluttet at tage den ned.

- Det er skuffende, men forhåbentligt kan vi sige velkommen til en ny, voksen Justin tilbage på attraktionen i den nærmeste fremtid, siger Madame Tussauds bestyrer, Bret Pidgeon, til avisen New York Post.

Se også: Her er Biebers stripper-veninde

Imens sendte Bieber - som er blevet sigtet for spirituskørsel, at køre med et udløbet kørekort og at modsætte sig arrest efter at være blevet taget for at have kørt drag-racing i Miami i sidste måned - sine fans helt ned under gulvbrædderne. I mandags skiftede han nemlig sit navn til 'Bizzle' på Instagram efter forlydender om, at han planlægger en karriere i rapmusik.

Det var dog ikke en nyhed, der faldt i god jord hos rapperen Lethal Bizzle - han beskyldte nemlig Justin for at stjæle sit navn.

Se også: Pilot med ilt-maske mod Bieber-røg

Lethal sendte The Sun-avisen følgende statement:

- Jeg selv og DENCH-banden er ikke glade. Der er ikke noget cool ved, at the 'cheesiest boy' indenfor pop bruger ens navn for at være 'cool'. Han er nødt til at #Leaveityeah! #Justinthiefer.

Se også: Se billedet: Bieber patter på stripper

0 kommentarer
Vis kommentarer