Nu vil Miley forkæle pigerne

Popkometen Miley Cyrus har twerket sig til hele verdens opmærksomhed. Nu vil hun bruge opmærksomheden til at give unge piger selvtillid

Miley Cyrus' verdenstur når til Danmark i juni. (Foto: AP)
Miley Cyrus' verdenstur når til Danmark i juni. (Foto: AP)

Hun har delt vandene med sit nye sexede image.

Men når sangerinden Miley Cyrus i denne måned indleder verdensturnéen 'Bangerz Tour', så er det særligt pigerne, der har noget i vente.

Se også: Miley Cyrus viser nøgne bryster

Det fortæller sangerinden i et interview med avisen Toronto Sun.

Cyrus, som opfatter sig selv som feminist, vil nemlig gerne bringe netop den energi ind i koncertoplevelsen under sin turné.

Deler med pigerne
- Jeg tror, der er noget særligt, specielt for piger, som kommer og ser koncerten, siger hun og fortsætter:

- Jeg tror, det bliver et virkelig godt show, som finder sted på et virkelig vigtigt og stærkt øjeblik i mit liv, og det vil jeg gerne dele med andre mennesker, siger sangerinden.

Der har været forlydender om, at den 21-årige Cyrus har nedlagt et twerkingforbud over for sig selv. Og det er da også hendes evner som sangerinde, som hun vil have skal stå tilbage, når turnéen er ovre, siger hun.Hvor fræk Mileys turné bliver, vil hun ikke sige. Men lidt skørt vil der komme fra scenen, lover hun. (Foto:AP)
Hvor fræk Mileys turné bliver, vil hun ikke sige. Men lidt skørt vil der komme fra scenen, lover hun. (Foto:AP)
Se også: Miley Cyrus smider tøjet i magasin

- Jeg vil gerne have, at folk skal gå derfra og tænke: 'Okay, hun gjorde nogle skøre ting, men i sidste ende handlede det om hendes stemme'. Det vil jeg virkelig gerne fokusere på, siger Miley Cyrus, som dog ikke afviser, at der vil være rigeligt med gakkede indslag under hendes show.

Skøre ting
- Jeg har helt klart nogle skøre rekvisitter med, siger hun.

Se også: Miley i vild tungeslasker med supermodel

Den verdensomspændende 'Bangerz Tour' starter den 14. februar i Vancouver, Canada. Den 4. juni lægger Miley Cyrus og hendes følge vejen forbi København, hvor hun giver koncert i Forum.

0 kommentarer
Vis kommentarer