Få Jer et liv: Min numse er ægte

Kim Kardashian forsvarer sin ret til et par overflødige graviditets-kilo

Kim Kardashian: Jeg har allerede tabt mig en del efter min graviditet, og det er jeg stolt af.(Foto: All Over Press)
Kim Kardashian: Jeg har allerede tabt mig en del efter min graviditet, og det er jeg stolt af.(Foto: All Over Press)

Balle-implantater og mislykkede slankekure, er nogle af de ting, skuespiller og realitystjerne Kim Kardashian for nylig er blevet beskyldt for. Det skriver Huffington Post.

Men nu tager den gæve tv-personlighed til genmæle på Twitter:

- Alle de her stupide tabloid-magasiner, der hævder, at jeg har fået implantater på numsen. Få jer et liv!, skriver den forurettede tv-stjerne og fortsætter:

- Alle der har prøvet at få et barn, ved hvor svært det er at tabe den overflødige vægt bagefter (specielt de sidste par kilo), skriver Kim Kardashian.

Se også: Kim fejrer 40 mio. dollars-aftaleSe også: Kim Kardashian: Er numsen blevet for stor?Kim Kardashian er en usædvanlig frodig kvinde. Og det er hun stolt af.(Foto: AP)
Kim Kardashian er en usædvanlig frodig kvinde. Og det er hun stolt af.(Foto: AP)
Se også: Numse-konkurrent til Kim Kardashian

Skader de helt unge fans
Kim Kardashian, som pt. indtager hovedrollen i sit eget realityshow "Keeping Up With the Kardashians", frygter, at pressens ufravigelige fokus på hendes krop og vægt vil være til skade for hendes helt unge fans.

- Jeg er ikke perfekt, men jeg vil aldrig indrette mig under jeres slanke-idealer, undskyld mig! Så lad være med at give unge piger et kompleks!, skriver hun.

33-årige Kim Kardashian, der i sommer blev mor til en lille pige, har tidligere talt åbent om sit forsøg på at tabe sig efter graviditeten. Som de fleste Hollywood-stjerner sværger hun til den berømte "Atkins-kur", der primært består af grøntsager og kød, mens alle former for kulhydrater er bandlyst.

- Og for resten har jeg allerede tabt en del vægt, og det er jeg stolt af!, afslutter Kim Kardashian sit Twitter-indlæg.

0 kommentarer
Vis kommentarer