Sådan så sportsstjerne ud efter paintball

Den tidligere australske cricket-stjerne Shane Warne fik blå mærker over hele kroppen efter en voldsom omgang paintball - han lagde billede ud på sin instagram - måske for at fjerne opmærkheden fra beskyldninger om elskov-date med Ultimo-direktøren Michelle Mone

AV. Det jorde nas. Shane Warne, der bliver betragtet som en af de bedste cricket-spillere nogensinde, viser kroppen frem efter en voldsom omgang paintball.(Foto: twitter)
AV. Det jorde nas. Shane Warne, der bliver betragtet som en af de bedste cricket-spillere nogensinde, viser kroppen frem efter en voldsom omgang paintball.(Foto: twitter)

Der er meget opmærksomhed på den tidligere australske cricket-stjerne Shane Warne, der i de britiske medier beskyldes for at have haft en elskovs-date med den stenrige direktør Michelle Mone fra undertøjsfirmaet Ultimo. Og den frække date fandt ifølge medierne sted dagen efter, at han havde haft en Valentine Day-weekend med sin eks-kæreste Liz Hurley, som han angiveligt har forsøgt at genoptage forholdet til.

Liz er utrolig forførende og smuk i dette eksotiske outfit, der tydeligt viser, at hun ikke har bh på.(Foto: Liz Hurley 2013 Beach Collection) Intl. kendte - 20. aug. 2012 - kl. 16:25 TV: Super sexet Liz Hurley uden bh

Nu har Shane Warne, der betegnes som en af cricket-historiens største stjerner, lagt et billede af sig selv ud på sin twitter, hvor han har både blå og gule mærker på kroppen efter effektive smertefulde paintball-skud. Og måske har han gjort det for at fjerne opmærkomheden fra de mange skriverier omkring hans 'date' med Ultimo-direktøren. Et smart træk. Shane Warne er nemlig også kendt som en habil poker-spiller.

På sin twitter skrev Shane Warne følgende om sin blå-gule krop:

- Av. Det var sjovt i Melbourne, men det gjorde mere ondt end at blive ramt af en hurtig cricket-bold.

Se også: Hurley vold-snaver sin kæresteDen barmfagre undertøjsdronning Michelle Mone er her på den røde løber.(Foto: Polfoto)
Den barmfagre undertøjsdronning Michelle Mone er her på den røde løber.(Foto: Polfoto)
Se også: Clinton/Hurley-affære var løgn

Begge nægter at have været på date
Ultimo-direktøren Michelle Mone nægter hårdnakket, at hun har haft en date med Shane Warne på fire timer i sit hotelværelse på Dorchester Hotel i London. På sin twitter skrev hun:

- Jeg vil gerne lige understrege, at jeg aldrig ville gå på date med en fyr, der i forvejen er optaget. Det her jeg prøvet, og jeg husker smerten. Jeg har været single i 18 måneder. Jeg er uafhængig, succesrig og har ikke brug for nogen eller noget udover min nærmeste familie.

Så klart og kontant afviste Michelle Mone den påståede date. Shane Warne afviste også påstanden som latterlig i en twitter-besked:

- Jeg har lige læst nogle latterlige og grinagtige påstande omkring mig selv. Det er det værste sludder. Nå skidt med det. Nu skal jeg ud og flyve igen, skrev Shane Warne fra en lufthavn.

Den 44-årige Shane Warne sluttede sit forhold til Liz Hurley sidste år. Men fløj fra Australien til London for at fejre Valentines Day med sin eks-kæreste den 14. og 15. februar. De tilbragte en dag sammen på den herregård i Herefordshire, som de sammen købte i 2012, og dagen efter tog de til deres residens i London. I medierne har der længe været rygter om, at parret var på vej til at genoptage deres forhold.

Men så eksploderede det hele pludselig med skyldningerne omkring den frække date mellem Michelle Mone og Shane Warne, som begge dog afviser.Shane Warne poserer her med sin eks-kæreste Liz Hurley.(Foto: AP)
Shane Warne poserer her med sin eks-kæreste Liz Hurley.(Foto: AP)


1 af 2 Smukke Liz Hurley sammen med sin tidligere kæreste cricket-spilleren Shane Warne og flere andre cricket-spillere.(Foto: AP)
2 af 2 AV. Det jorde nas. Shane Warne, der bliver betragtet som en af de bedste cricket-spillere nogensinde, viser kroppen frem efter en voldsom omgang paintball.(Foto: twitter)
0 kommentarer
Vis kommentarer