Chris Brown fængslet igen

Den 24-årige sanger truede medlemmerne af sin egen terapigruppe

Chris Brown er nærmest blevet fast inventar i fængslet. Foto: AP
Chris Brown er nærmest blevet fast inventar i fængslet. Foto: AP

Efter at have truet flere af de andre medlemmer af terapigruppen, som han selv er en del af, på rehabiliteringscentret i Malibu, Californien, besluttede en domstol, at Chris Brown skal sidde i fængsel indtil den 23. april. Uden mulighed for at slippe ud mod betaling af kaution.

Det skriver Los Angeles Times.

Se også: Chris Brown undgår fængsel igen igenSe også: Chris Brown mister prøveløsladelse

Ifølge TMZ.com skal aftalen med dommeren have været, at hvis Brown brød behandlingen på klinikken, så ville han ryge tilbage i fængsel.

Tidligere på måneden blev Brown færdig med 90 dages behandling, som var en del af straffen efter angrebet på Rihanna i 2009.

Ingen anden udvej
Brown har ikke bare brudt de interne regler på rehabiliteringscentret i forhold til, hvordan man opfører sig over for patienterne. Blandt andet ved at provokere en kvinde ved at holde hendes arme fast, så hun ikke kunne vriste sig fri. Og ved at nægte at lade sig teste for narkotika, efter at han kom tilbage fra en udgang.

Se også: Chris Brown amok igen: Smadrede mors bilrude

Ja, han kom faktisk med en trussel i forbindelse med gruppe-terapi, hvor han sagde: - Jeg er god til at bruge pistoler og knive...

Se også: Chris Brown har indlagt sig selv

Så der var ingen anden udvej end fængslet.

Og det bliver ikke bedre af, at TMZ.com skriver, at Chris havde 'en form for seksuelt møde med en kvinde på rehabiliterinscentret', tidligere på måneden. Men det blev ikke brugt til at smide ham ud.

Han menes at date Karrueche Tran, der ofte er kommet på besøg på rehabiliteringscentret.

Kastet sten
Ved forrige retsmøde blev dommen ændret, således at opholdet på klinikken blev forlænget til at vare til efter at en anden sag er færdig. I den sag er Brown sigtet for at have udøvet vold mod en mand, som ville have taget et billede med stjernen.

Se også: Chris Brown løsladt

Tidligere blev han også smidt ud af et andet rehabiliteringscenter for at have kastet sten på sin mors bil.

0 kommentarer
Vis kommentarer